ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κορωνοϊός: Η Moderna αποσύρει χιλιάδες δόσεις εμβολίου λόγω μολυσμένου φιαλιδίου

Δεν έχουν εντοπιστεί ζητήματα ασφάλειας

Κορωνοϊός: Η Moderna αποσύρει χιλιάδες δόσεις εμβολίου λόγω μολυσμένου φιαλιδίου

Η φαρμακοβιομηχανία Moderna Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσυρε 764.900 δόσεις του εμβολίου της για την Covid-19 αφού βρέθηκε ένα ξένο μολυσμένο σωματίδιο μέσα σε ένα φιαλίδιο, που παρασκευάστηκε από την εταιρεία Rovi.

Οι δόσεις αυτές διανεμήθηκαν στη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η μόλυνση εντοπίστηκε μόνο σε ένα φιαλίδιο και ότι ανακαλεί το σύνολο της παρτίδας για «μέγιστο μέτρο προφύλαξης».

Η Moderna τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι η μόλυνση ενέχει κινδύνους για άλλα φιαλίδια της παρτίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχουν εντοπιστεί ζητήματα ασφάλειας, συμπλήρωσε η φαρμακοβιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.