Κρήτη: 40χρονη νηπιαγωγός πήγε στον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ – Έχασε τις αισθήσεις της μετά από ένεση

«Δεν ξέρουμε ακόμα πού οφείλεται αυτή η κατάσταση, το ερευνούμε με μία σειρά από εξετάσεων»

Κρήτη: 40χρονη νηπιαγωγός πήγε στον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ – Έχασε τις αισθήσεις της μετά από ένεση

Την περασμένη Δευτέρα, μία 40χρονη γυναίκα στην Κρήτη πήγε για επίσκεψη σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς και κατέληξε στη ΜΕΘ.

Ειδικότερα, η γυναίκα, έχασε τις αισθήσεις της, όταν ο γιατρός της έκανε την ένεση.

Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν ευθύνεται η ένεση, ψάχνουν να βρουν τα αίτια

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.

«Η 40χρονη παραμένει στην ΜΕΘ διασωληνωμένη ενώ η κατάστασή της είναι υπό έλεγχο, σταθερή», τόνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε ακόμα πού οφείλεται αυτή η κατάσταση, το ερευνούμε με μία σειρά από εξετάσεων».

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που βοηθά τους πάντες», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της 40χρονης στην Κρήτη

Η είδηση ότι η 40χρονη δίνει μάχη για την ζωή της έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία της Μεσαράς.

Η άτυχη γυναίκα είναι νηπιαγωγός στο επάγγελμα ενώ είναι και πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου. Η ίδια είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους καθώς η προσφορά και το κοινωνικό της έργο έχουν ήδη αφήσει το αποτύπωμά τους.

«Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από αυτό το γεγονός. Η Β. πάντα στηρίζει όποιον ήταν αδύναμο και βοηθάει με κάθε τρόπο που μπορούσε χωρίς να ζητά ανταλλάγματα ή να δημοσιοποιεί το έργο της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο δοτικό και καλοσυνάτο», επεσήμανε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Β. ως νηπιαγωγός είχε μία τεράστια αγκαλιά για όλα τα παιδιά και όλοι στο σχολείο προσεύχονται για να γυρίσει γρήγορα κοντά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.