ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Ασθενής κατήγγειλε ότι περιμένει τρία χρόνια για να κάνει εγχείρηση βουβωνοκήλης σε δημόσιο νοσοκομείο

Αναγκάζεται να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξαπλωμένος για να πονάει λιγότερο

Κρήτη: Ασθενής κατήγγειλε ότι περιμένει τρία χρόνια για να κάνει εγχείρηση βουβωνοκήλης σε δημόσιο νοσοκομείο

Ένας άνδρας από την Κρήτη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής (3/3), αποκάλυψε πως επί τρία χρόνια προσπαθεί να κάνει εγχείρηση για βουβωνοκήλη σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά δεν τα έχει καταφέρει

Έχει απευθυνθεί σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης, αλλά λύση δεν έχει βρεθεί. Αναγκάζεται όπως τονίζει να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξαπλωμένος για να πονάει λιγότερο.

«Τρία χρόνια στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθεί» καταγγέλλει ότι βρίσκεται ο κ. Χρήστος από την Κρήτη. Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από 22/7/2021 έχω κάνει την πρώτη διάγνωση για βουβωνοκήλη. Μου έδωσαν τα χαρτιά και μου είπαν να κάνω όλες τις προχειρουργικές εξετάσεις. Στις 28/7/2022 είδα ότι δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα και πήγα ξανά.

Με έστειλαν ξανά για εξετάσεις, πηγαίνω τα χαρτιά. Αναγκάστηκα να πάω σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης. Ακόμη δεν μου έχουν πει πότε θα γίνει η επέμβαση, τις περισσότερες ώρες τις περνάω ξαπλωμένος».

Ο κ. Χρήστος τόνισε, επίσης, ότι γιατρός του ΠΑΓΝΗ του είπε: «Τι να σε κάνω; Μόνο αν πάθεις κάτι και σε πάει το ασθενοφόρο».

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Χρήστου, έδωσε μέσω της εκπομπής ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Αυτό που περιέγραψε δεν είναι αποδεκτό για κανέναν. Γι’΄αυτό ξεκινήσαμε την καταγραφή, την εκκαθάριση από τις λίστες, για να δούμε τους πολίτες τους οποίους περιμένουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρισκόμαστε στο σημείο που ξεκινά η διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα. Αυτές οι περιπτώσεις θα απορροφηθούν από τα απογευματινά χειρουργεία. Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.