ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: «Έσβησε» ξαφνικά 21χρονος – Κάλεσε τη μητέρα του και της είπε ότι δεν αισθανόταν καλά

Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν

Κρήτη: «Έσβησε» ξαφνικά 21χρονος – Κάλεσε τη μητέρα του και της είπε ότι δεν αισθανόταν καλά

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 χρόνων, «έσβησε» ξαφνικά μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο και τα αναπάντητα ερωτήματα πληθαίνουν.

Γιατί νέοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά σε μεγάλους αριθμούς μετά την εποχή των μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών;

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 21χρονος την ώρα που βρισκόταν σπίτι του ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο ίδιος κάλεσε τη μητέρα του και του είπε πως δεν αισθάνεται καλά.

Η μητέρα του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 21χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ακόμα κι αν υπάρχουν παθολογικά αίτια δεν αναιρείται το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν πολύ εύκολα αυτούς τους καιρούς.

Σημειώνεται ότι τρομακτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον αριθμό των θανάτων τις πρώτες 39 εβδομάδες στη χώρα καθώς προκύπτει σε σχέση με τις χρονιές πριν την πανδημία του κορωνοϊού και τους μαζικούς εμβολιασμούς μία αύξηση της τάξεως του 25%!

Το ποσοστό αύξησης είναι πρωτοφανές.

Τα ποσοστά ανά έτος, για την περίοδο 2016- 2021 ανέρχονται σε 10,4% το 2021 σε σχέση με το 2020 (95.142 θάνατοι), σε 0,4% το 2020 σε σχέση με το 2019 (94.725 θάνατοι), σε 6,1% το 2019 σε σχέση με το 2018 (89.311 θάνατοι), σε -5,4% το 2018 σε σχέση με το 2017 (94.380 θάνατοι) και σε 7,7% το 2017 σε σχέση με το 2016 (87.604 θάνατοι).

Με λίγα λόγια, το 2021 που ήταν χρονιά πανδημίας και μαζικών εμβολιασμών οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 10,4% σε σχέση με το 2020 που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

Το 2020 σε σχέση με το 2019 είχε μία ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ αύξηση της τάξης του 0,4%.

Δηλαδή έχουμε περίπου τους ίδιους θανάτους με την διαφορά ότι υποτίθεται πως η πανδημία του κορωνοϊού ήταν στο φουλ το 2020 αλλά δεν είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.