Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου στο Παπανικολάου: «Βλέπω τον γιο μου στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μία καρέκλα»

Η μητέρα του 43χρονου ζητά απαντήσεις για τον θάνατο του γιου της

Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου στο Παπανικολάου: «Βλέπω τον γιο μου στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μία καρέκλα»

Η μητέρα του 43χρονου που έχασε τη ζωή του σε καρέκλα στα επείγοντα του «Παπανικολάου», ξέσπασε για την απώλεια του γιου της και ζητά απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, η μητέρα του 43χρονου, που έχασε τη ζωή του καθώς περίμενε σε μία καρέκλα στα επείγοντα του «Παπανικολάου» για μιάμιση ώρα, ξέσπασε και ζητάει απαντήσεις για το αδιανόητο περιστατικό.

Η μητέρα του 43χρονου ζητά απαντήσεις για τον θάνατο του γιου της

«Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαος μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος;», λέει στο thesstoday.gr η μητέρα του 43χρονου, η οποία όπως εξηγεί από την πρώτη στιγμή πίστεψε ότι το παιδί της πέθανε εξαιτίας της αμέλειας των γιατρών.

Τα νέα για τον θάνατο του 43χρονου τα έμαθε την επόμενη ημέρα, καθώς τα αδέλφια του θύματος αδυνατούσαν να της μεταφέρουν την είδηση, ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του λίγες ώρες μετά και αφού είχαν επικοινωνήσει για έναν απλό πόνο στο πόδι.

«Λιποθύμησα, δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό το σκηνικό, γιατί για κάποιες ώρες μου το έκρυβαν τα υπόλοιπα παιδιά μου», λέει η μητέρα του 43χρονου, η οποία τις τρεις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια κατανάλωνε ηρεμιστικά χάπια, ενώ μάλιστα όταν έμαθε την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο πήγε στο Παπανικολάου και έβαλε τις φωνές στους γιατρούς. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις», πρόσθεσε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Ο 43χρονος κατέληξε μετά από μιάμιση ώρα

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου. Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και ένιωσε πόνο στο πόδι, καλώντας μόνος του το ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο «Παπανικολάου». Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου ο οποίος αμέσως μετά αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο ο 43χρονος αντέδρασε καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, ενώ μάλιστα προκλήθηκε και ένταση με το ιατρικό προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ανέβηκαν οι τόνοι και εκείνος αρνήθηκε να αποχωρήσει τότε κλήθηκαν οι σεκιούριτι του Παπανικολάου, οι οποίοι απαίτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο! Ο ίδιος μάλιστα τους είπε ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο και επέλεξε να καθίσει σε καρέκλα στον θάλαμο με τα επείγοντα του Παπανικολάου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε. Το τραγικό είναι ότι η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες μετά και συγκεκριμένα περίπου στις 11 το πρωί, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.