ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Παγώνη: «Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊό – Το κοκτέιλ γρίπης – κορωνοϊού θα είναι δύσκολο»

«Είναι λίγα τα περιστατικά, αλλά ειδικά στους πάνω από 60 κι αν έχεις υποκείμενα νοσήματα, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν»

Μ.Παγώνη: «Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊό – Το κοκτέιλ γρίπης – κορωνοϊού θα είναι δύσκολο»

Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊό, δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Οι υποπαραλλαγές της Όμικρον είναι πάνω από 300, τι θα γίνει από δω και πέρα κανείς δεν ξέρει… Αν θα έχουμε νέα υποπαραλλαγή, ποτέ θα την έχουμε και πότε θα τελειώνουμε» επισήμανε για την πανδημία του κορωνοϊού η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. «Δεν μπορείς να απαντήσεις ότι μέσα σε αυτή τη χρονιά ο ιός έφυγε, ή ότι υποπαραλλαγές δεν θα υπάρχουν» διευκρίνισε.

«Μετά το Δεκέμβριο αρχίζει η γρίπη, γι’ αυτό φωνάζουμε για εμβολιασμό» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη.

Όπως εκτίμησε η γιατρός, τα νέα στελέχη δεν θα είναι χειροτέρα από αυτά που έχουμε, τα μέχρι τώρα στελέχη αφορούν το ανώτερο αναπνευστικό και είναι αντιμετωπίσιμα, ενώ δυσκολεύουν τα πράγματα σε πνευμονίες/ διασωληνώσεις.

Το κοκτέιλ γρίπης – κορωνοϊού θα είναι δύσκολο, είναι λίγα τα περιστατικά, αλλά ειδικά στους πάνω από 60 κι αν έχεις υποκείμενα νοσήματα, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν, προειδοποίησε εξάλλου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι άνω των 60 πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε το επικαιροποιημένο εμβόλιο, αλλά πρέπει να κάνουν και οι κάτω των 60 που έχουν υποκείμενα» ανέφερε η κ. Παγώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.