ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μ.Παγώνη για θάνατο πατέρα Γ.Καλλιάνου: «Είναι αδύνατον να μπαίνουν όλοι σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ»

«Συνυπεύθυνοι είναι και αυτοί που δίνουν "φακελάκια", μαζί με αυτούς που τα παίρνουν»

Μ.Παγώνη για θάνατο πατέρα Γ.Καλλιάνου: «Είναι αδύνατον να μπαίνουν όλοι σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής (28/4) μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου, τονίζοντας πως «είναι αδύνατον να μπαίνουν όλοι σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ».

«Οι ασθενείς που βρίσκονται στην ηλικία που ήταν ο πατέρας του κ. Καλλιάνου και έχουν ανάλογο επιβαρυμένο ιστορικό, είναι περίπου οι μισοί που έρχονται στα νοσοκομεία. Προφανώς είναι αδύνατον να μπουν όλοι αυτοί σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ», υπογράμμισε η Μ.Παγώνη.

Αναφερόμενη στην καταγγελία για «φακελάκι» που δόθηκε σε γιατρό που παρακολουθούσε τον κ. Καλλιάνο, δήλωσε ότι «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έγινε. Άλλα πράγματα είπε ο γιός του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του κι άλλα η γυναίκα του. Είμαι κάθετα αντίθετη στα “φακελάκια” και πρέπει να πω ότι συνυπεύθυνοι είναι και αυτοί που τα δίνουν, μαζί με αυτούς που τα παίρνουν».

Η Μ.Παγώνη, εμφανίσθηκε ενοχλημένη για τη δυσφήμηση που έχει υποστεί το νοσοκομείο «Αττικόν», με την υπόθεση αυτή, τονίζοντας πως στο νοσοκομείο αυτό έχουν νοσηλευτεί και έχουν γλιτώσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκπομπή παρενέβη μέσω μηνύματος και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στο ερώτημα αν είναι σωστό να γίνονται ακρωτηριασμοί σε δωμάτια ασθενών, όπως αυτός που έγινε στο δάχτυλο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, αναφέροντας ότι «αυτές οι μικροεπεμβάσεις γίνονται στα δωμάτια αφού αποστειρωθεί ο χώρος, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς. Η συγκεκριμένη επέμβαση διήρκεσε μόλις 3 λεπτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.