Μ.Παγώνη: «Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 10%»

Τι είπε για τις ιώσεις

Μ.Παγώνη: «Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 10%»

Για την πορεία της πανδημίας, τη γρίπη και τα εμβόλια, μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία έκανε λόγο για έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Ξεκινάει η περίοδος των ιώσεων. Μόλις μπούμε στον Οκτώβριο αυτό είναι λογικό», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τον κορωνοϊό: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, το βλέπουμε από την εφημερία. Ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 10%. Όταν αρχίσει από τώρα η σταδιακή αύξηση, θα δούμε με τους εμβολιασμούς που θα προχωρήσουν, με το επικαιροποιημένο εμβόλιο και με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και με την γρίπη», ανέφερε αρχικά.

Συνύπαρξη γρίπης και κορωνοϊού

«Τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα πρέπει να γίνει και το εμβόλιο της γρίπης γιατί το πικ της είναι Δεκέμβριος με Φεβρουάριος. Θα το κάνουμε αρχές Νοέμβρη για να καλύψουμε και αυτό το κομμάτι. Το ότι θα υπάρχουν ιώσεις, θα υπάρχουν, είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι είχαμε κρούσματα γρίπης φέτος και μη ξεχνάμε ότι δύο χρόνια ήμασταν με μάσκες και τώρα δεν φοράμε μάσκα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με την γρίπη και τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ιός δεν μας εγκατέλειψε, δεν έδειξε τέλος η οθόνη, είναι ανοιχτή. Τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει εμβολιαστεί και τα πράγματα πιστεύουμε να είναι ελεγχόμενα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.