ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μασάτε παγάκια; – Οδοντίατρος αποκαλύπτει τι μπορεί να πάθουν τα δόντια σας (βίντεο)

Καλύτερα να το αποφεύγετε

Μασάτε παγάκια; – Οδοντίατρος αποκαλύπτει τι μπορεί να πάθουν τα δόντια σας (βίντεο)

Το μάσημα πάγου, μπορεί να μην φαντάζει τόσο επικίνδυνο, ωστόσο στην πραγματικότητα, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το κάνουν μικροί και μεγάλοι, καθώς οι περισσότεροι όταν πιουν αυτό που έχουν στο ποτήρι τους και μείνουν μόνο τα παγάκια, συνήθως τα βάζουν στο στόμα τους και αρχίζουν να τα… μασάνε.

Κάτι ωστόσο που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στα δόντια, όπως επισημαίνει ένας οδοντίατρος που έχει λογαριασμό στο TikTok και ανεβάζει videos για να τονίζει τι πρέπει να κάνουν και τι να μην κάνουν, όσοι τον ακολουθούν.

Σε μία σειρά από αναρτήσεις λοιπόν ασχολείται με αυτό το θέμα, με την πρώτη να αναφέρει: «Κάνε tag κάποιον που του αρέσει να μασάει πάγο και προειδοποίησέ τον πως μπορεί να σπάσει τα δόντια του».

@the.teeth.doc Even the pope knows that chewing ice breaks teeth. #teeth #smile #dentist #dentista #health ♬ Pope Is a Rockstar – Sales

Στην δεύτερη αναφέρει πως το μάσημα του πάγου, ουσιαστικά χωρίζει το δόντι στα δύο.

@the.teeth.doc Don’t chew ice or it will be the last year for your teeth. 🤷‍♂️#teeth#smile#dentist #dentista ♬ Happiest Year – Jaymes Young

Στην τρίτη μάλιστα, επισημαίνει πως η συνήθεια αυτή μπορεί να δείχνει και ύπαρξη αναιμίας…

@the.teeth.doc Don’t chew ice or it will be the last year for your teeth. 🤷‍♂️#teeth#smile#dentist #dentista ♬ Happiest Year – Jaymes Young
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.