ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτό το κόλπο θα διατηρείται για περισσότερες μέρες το τυρί του τοστ

Τι πρέπει να κάνετε

Με αυτό το κόλπο θα διατηρείται για περισσότερες μέρες το τυρί του τοστ

Είναι γεγονός ότι απλό πλην νόστιμο τοστ αποτελεί το σνακ για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

Σε καλύπτει για ένα γρήγορο πρωϊνό, σνακ στο γραφείο ή για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο.

Επομένως σχεδόν κάθε σπίτι έχει τυρί του τοστ στο ψυγείο και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες.

Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια είναι πως το τυρί από τη στιγμή που θα ανοιχτεί η συσκευασία του, δε διατηρείται για περισσότερες από δύο εβδομάδες στο ψυγείο.

Επιπλέον, γρήγορα ξεραίνεται και χάνει τη φρεσκάδα των πρώτων ημερών. Υπάρχει ένα κόλπο για να μην συμβαίνει αυτό. Και είναι πολύ απλό!

Τοποθετείτε τις φέτες σε ένα σακουλάκι τροφίμων και μέσα σε αυτό βάζετε κι ένα κύβο ζάχαρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνετε μετά το σακουλάκι με ένα λαστιχάκι και θα δείτε το τυρί να παραμένει φρέσκο, όπως όταν το αγοράσατε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.