Moderna: «Θα κάνετε mRNA εμβόλιο κάθε χρόνο – Θα το ανανεώνετε όπως το iPhone»

Όσα δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Στεφάν Μπανσέλ

Moderna: «Θα κάνετε mRNA εμβόλιο κάθε χρόνο – Θα το ανανεώνετε όπως το iPhone»

MRNA εμβόλιο κάθε χρόνο προανήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Στεφάν Μπανσέλ, το οποίο θα το ανανεώνουμε μάλιστα… όπως το iPhone, για να μπορεί να είναι λειτουργικό! 

Συγκεκριμένα μιλώντας στο CNN αποκάλυψε πως στόχος της εταιρείας του (και όχι μόνο) είναι να παρέχει ένα εμβόλιο τεχνολογίας mRNA για όλους τους ιούς που κυκλοφορούν και επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Έτσι σύμφωνα με τον ίδιο, όπως αγοράζουμε iPhone ή ενημερώνουμε τις εφαρμογές του κινητού (αλλιώς μετά το κινητό παύει σταδιακά να γίνεται λειτουργικό), έτσι θα κάνουμε μία φορά τον χρόνο την απαραίτηση αναμνηστική δόση mRNA που θα κάνει για όλους τους ιούς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.