ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πήγε να βγάλει το filler στα χείλη… και έγινε σαν ροφός: Η απίστευτη περιπέτεια μιας 27χρονης

Ένιωθε πως τα χείλη της ήταν «σαν να είχαν αέρα μέσα τους... σαν να επρόκειτο να σκάσουν»

Πήγε να βγάλει το filler στα χείλη… και έγινε σαν ροφός: Η απίστευτη περιπέτεια μιας 27χρονης

Μια 27χρονη από τη Βρετανία, αποφάσισε να αφαιρέσει τo filler που είχε βάλει στα χείλη της ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε καθώς παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και πρήστηκε σε σημείο που να μην μπορεί να μιλήσει.

Όπως λοιπόν περιέγραψε σε βίντεο στο TikTok, η 27χρονη πήγε σε έναν αισθητικό αλλά για κακή της τύχη, παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στο διαλυτικό του filler.

Την ώρα λοιπόν που τα χείλη της συνέχιζαν να πρήζονται, η αισθητικός της είπε ότι «έτσι έπρεπε να φαίνεται» και πως ήταν «φυσιολογικό».

Κάποια στιγμή, έφτασε ακόμη και στο σημείο να μην μπορεί να μιλήσει, αλλά και πάλι η αισθητικός επέμενε ότι ήταν «φυσιολογικό».

@courtneyb24x Replying to @Cold Chapters ♬ original sound – Courtney Bell

Πρήστηκε όλο το πρόσωπό της: «Δεν μπορούσα να μιλήσω»

Δύο ώρες μετά την θεραπεία, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο. Όπως λέει στο βίντεο, ένιωθε πως τα χείλη της ήταν «σαν να είχαν αέρα μέσα τους, σαν να επρόκειτο να σκάσουν – και δεν μπορούσα να μιλήσω» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η αισθητικός συνέχισε να την καθησυχάζει μέσω μηνυμάτων λέγοντάς της πως ακόμη και εάν το πρόσωπό της ήταν «εξαιρετικά πρησμένο», η αντίδραση θα μειωνόταν μέχρι το επόμενο πρωί.

Την άλλη μέρα, η ανησυχία της 27χρονης μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, καθώς τίποτα δεν ήταν καλά.

Αντιθέτως, είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό της, ήταν κόκκινο και την πονούσε πολύ.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου σε εκείνο το σημείο. Έφτυνα και οι λέξεις δεν έβγαιναν σωστές από το στόμα μου. Η γλώσσα μου είχε μεγαλώσει πολύ και ήταν αρκετά πρησμένη».

Με το φόβο της να έχει μεγαλώσει, η 27χρονη πήγε τελικά στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου ανακάλυψε πως είχε αλλεργική αντίδραση.

Όπως είπε η ίδια: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλεργική σε τίποτα στη ζωή μου. Δεν ήξερα πώς θα έμοιαζε μια αλλεργική αντίδραση ή τι ήταν και τι δεν ήταν φυσιολογικό για το διαλυτικό του filler».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, η αισθητικός της έκανε τεστ αλλεργίας μόλις δύο λεπτά πριν αρχίσει τη διαδικασία ενώ σύμφωνα με το British Beauty Council ,ένα προειδοποιητικό τεστ αλλεργίας πρέπει να γίνεται έως και 48 ώρες πριν από το ραντεβού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.