Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει ανωμαλίες στο αίμα εμβολιασμένων κατά του Covid-19 (φώτο)

«Τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη και την θρόμβωση»

Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει ανωμαλίες στο αίμα εμβολιασμένων κατά του Covid-19 (φώτο)

Μια νέα μελέτη αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες, έδειξε δείγματα αίματος που αναπτύσσουν ανωμαλίες μετά τον εμβολιασμό των ατόμων με εμβόλια Pfizer ή Moderna Covid-19.

Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου για να αναλύσουν το αίμα 1.006 ατόμων και μετά επέλεξαν τέσσερις ασθενείς ως μελέτες περίπτωσης για να καταδείξουν πώς το αίμα που εμβολιάστηκε με mRNA, αναπτύσσει σημαντικές ανωμαλίες μετά τον εμβολιασμό.

«Κατά μέσο όρο, το 5,77% από τα 1.006 άτομα είχαν φυσιολογικά δείγματα αίματος παρά τα συμπτώματα COVID-19. Το υπόλοιπο 94,23% είχε μη φυσιολογικά δείγματα αίματος, όπως φαίνεται στις 4 περιπτώσεις που επιλέξαμε από τις 12 που ήταν φυσιολογικές πριν λάβουν οποιεσδήποτε ενέσεις mRNA, αλλά δεν ήταν πλέον φυσιολογικές μετά», επεσήμαναν οι ερευνητές.

Η μελέτη, συνεχίζει να δείχνει μικροσκοπικές εικόνες σκοτεινού πεδίου που λαμβάνονται πριν και μετά τον εμβολιασμό, με τους ερευνητές να αναφέρουν «περίεργα φαινόμενα στο αίμα», «παραμορφώσεις» και «ανωμαλίες» μετά από μικροσκοπική εξέταση.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το αίμα ενός ασθενούς πριν από τον εμβολιασμό στα αριστερά (α), με τα κύτταρα του αίματος να φαίνονται να χάνουν σχήμα και να κολλάνε μεταξύ τους στην επόμενη εικόνα (β) ένα μήνα μετά την ένεση mRNA της Pfizer.

«Τα ερυθρά αιμοσφαίρια στα δεξιά (β) δεν είναι πλέον σφαιρικά και συσσωρεύονται όπως στην πήξη και την θρόμβωση», σημείωσαν οι ερευνητές.

Σε άλλες εικόνες δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν από έναν 33χρονο άνδρα, φαίνονται οι ίδιες ανωμαλίες.

Ο χρήστης του Twitter @Chrislittlewoo8, τόνισε πολλά από τα ανησυχητικά ζητήματα από τη μελέτη σε ένα νήμα την Πέμπτη, οδηγώντας τον στο συμπέρασμα: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

«Αυτό μας έκαναν. Είναι προφανές, αυτή είναι η ζημιά που προκαλείται. Αυτές οι ενέσεις πρέπει να σταματήσουν, πρέπει να σταματήσουν τώρα», έγραψε ο χρήστης στο Twitter.

Όσον αφορά τους ερευνητές, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα «εμβόλια» mRNA είναι πιθανώς υπεύθυνα για τις ανωμαλίες», σημειώνοντας ότι τα σκευάσματα φαίνεται επίσης να είναι μολυσμένα με μεταλλικά σωματίδια «που μοιάζουν με οξείδιο του γραφενίου» που μπορεί να είναι υπεύθυνα για θρόμβους αίματος.

«Αυτό που φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο, είναι ότι μεταλλικά σωματίδια που μοιάζουν με οξείδιο του γραφενίου και πιθανώς άλλες μεταλλικές ενώσεις, όπως αυτές που ανακάλυψαν οι Gatti και Montanari… έχουν συμπεριληφθεί στο κοκτέιλ που οι κατασκευαστές έκριναν σκόπιμο να βάλουν στα λεγόμενα εμβόλια mRNA», έγραψαν οι ερευνητές.

«Από την εμπειρία μας ως κλινικοί γιατροί, αυτές οι ενέσεις mRNA είναι πολύ διαφορετικές από τα παραδοσιακά «εμβόλια» και οι κατασκευαστές τους πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να ξεκαθαρίσουν τι υπάρχει στις ενέσεις και γιατί υπάρχει».

«Οι αλλοιώσεις που βρέθηκαν μετά την ένεση στον ασθενή/περιπτώσεις μας με υλικά mRNA (όποια και αν είναι σε αυτά), βρήκαμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι οι τροποποιήσεις που παρατηρήθηκαν, καθώς αυτά τα άτομα πέρασαν από το φυσιολογικό προφίλ αίματος σε πολύ ανώμαλο, πρέπει να αποδοθεί στις εγγύς ενέσεις mRNA.»

Συμπερασματικά, «τέτοιες απότομες αλλαγές που έχουμε τεκμηριώσει στο προφίλ του περιφερικού αίματος 948 ασθενών δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ μετά τον εμβολιασμό από κανένα εμβόλιο στο παρελθόν σύμφωνα με την κλινική μας εμπειρία.

Η ξαφνική μετάβαση, συνήθως τη στιγμή μιας δεύτερης έγχυσης mRNA, από μια κατάσταση τέλειας φυσιολογικής κατάστασης σε μια παθολογική, με συνοδευτική αιμόλυση, ορατή συσσώρευση και στοίβαξη ερυθρών αιμοσφαιρίων σε συνδυασμό με το σχηματισμό γιγαντιαίων συσσωματωμάτων ξένων δομών. να εμφανίζονται ως υπερδομές οικογένειας γραφενίου, είναι άνευ προηγουμένου. Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν ξαναβρεθεί, μετά από κανέναν «εμβολιασμό» του παρελθόντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συλλογική μας εμπειρία και στην κοινή μας επαγγελματική γνώμη, «Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για τον προσδιορισμό της ακριβούς φύσης και των σκοπών των ξένων σωματιδίων που βρίσκονται στις σταγόνες αίματος του 94% περίπου των δεκτών mRNA που μελετήσαμε. Από πού προέρχονται και γιατί βρίσκονται σε αυτές τις ενέσεις;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.