Νέα μελέτη: Καταγράφηκαν μεταβολές αιμοτολογικής φύσης μετά τον εμβολιασμό mRNA σκευάσματα

«Το 94% του συνόλου εμφάνισε σε μέση απόσταση ενός μηνός, διάφορες μεταβολές στην κατάσταση συσσώρευσης των ερυθροκυττάρων»

Νέα μελέτη: Καταγράφηκαν μεταβολές αιμοτολογικής φύσης μετά τον εμβολιασμό mRNA σκευάσματα

Μια νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τους Χειρούργους Dr. Franco Giovannini, Dr. Riccardo Benzi Cipelli, και Dr. Gianpaolo Pisano, και δημοσιεύτηκε ως μονογραφία στο Disinfection, ενός περιοδικού συμπλήρωμα της ND, διαπίστωσε πως όσοι εμβολιάστηκαν με τα mRNA σκευάσματα παρουσίασαν μεταβολές αιμοτολογικής φύσης.

Ειδικότερα, στην περίληψη της έρευνας αναφέρεται:

«Στην παρούσα μελέτη αναλύσαμε νωπά σταγονίδια περιφερικού αίματος από τα ακροδάχτυλα 1.006 συμπτωματικών ατόμων μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2021, χρησιμοποιώντας ένα οπτικό μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου.

Σε 12 άτομα πραγματοποιήθηκαν αναλύσεις αίματος με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό με απολύτως φυσιολογική αιματολογική εικόνα.

Οι μεταβολές που διαπιστώθηκαν μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο mRNA ενισχύουν την υποψία ότι οι μεταβολές οφείλονται κυρίως στα ίδια τα εμβόλια.

Τέσσερις κλινικές περιπτώσεις αναφέρονται λεπτομερώς, οι οποίες επιλέχθηκαν ως συνοπτικές και αντιπροσωπευτικές του συνόλου της σειράς περιπτώσεων.

Από τα 1.006 άτομα που αναλύθηκαν, τα 948 ή το 94 % του συνόλου εμφάνισαν, μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA σε μέση απόσταση ενός μηνός, διάφορες μεταβολές στην κατάσταση συσσώρευσης των ερυθροκυττάρων και την παρουσία στο περιφερικό αίμα σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ύποπτης φύσης.

Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για να προσδιοριστεί η ακριβής φύση των σωματιδίων που βρίσκονται στο αίμα, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές λύσεις».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τη μελέτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.