ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα προειδοποίηση από τον Δρ. Μάικλ Γίντον: «Μην πάρετε οτιδήποτε γράφει επάνω τη λέξη εμβόλιο και mRNA»

Τι είπε σε συγκέντρωση στο Λονδίνο

Νέα προειδοποίηση από τον Δρ. Μάικλ  Γίντον: «Μην πάρετε  οτιδήποτε γράφει επάνω τη λέξη εμβόλιο και mRNA»

Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, απεύθυνε προειδοποίηση για ακόμη μια φορά στον γενικό πληθυσμό να μην λάβει οτιδήποτε γράφει επάνω του τη λέξη «εμβόλιο» ειδικά εάν γράφει επίσης «επείγον» ή mRTNA.

 Σε βίντεο από το Λονδίνο από όπου βρίσκεται ο Michael Yeadon μιλώντας σε συγκέντρωση κατά των εμβολίων είπε:

«Μην λάβετε οτιδήποτε γράφει τη λέξη εμβόλιο επάνω του. Ειδικά εάν συνοδεύεται από λέξεις όπως “επείγων” ή mRNA. Απλά μην τοπ κάνετε. Σας λένε ψέματα γύρω από τους λόγους που σας λένε για να τους πιστέψετε», σημείωσε για να συνεχίσει ο πρώην επιστημονικός σύμβουλος της Pfizer:

«Θα σας πω το εξής. Αν ακολουθήσετε το γενικό διήγημα την επίσημη δικαιολογία και είμαι σωστός τότε θα χάσετε την ελευθερία σας ίσως και τη ζωή σας.

Εάν ακολουθήσετε άτομα που σας λένε το αντίθετο όπως εγώ και είμαι λάθος σε αυτά που λέω το χειρότερο που θα σας συμβεί είναι το λοκνταουν.

Μην πιστεύετε τις κυβερνήσεις».   

https://twitter.com/wolsned/status/1637398474856472576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1637398474856472576%7Ctwgr%5Eb3d6ea7174d927b718eb973d011ceb8be3d542fe%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.godlikeproductions.com%2Fforum1%2Fmessage5394953%2Fpg1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.