Πέθανε ξαφνικά 51χρονος μηχανοδηγός πλοίου – Μεγαλώνει η λίστα των «απροσδόκητων» θανάτων

Πέθανε εν πλω από Κάρπαθο για Κάσο

Πέθανε ξαφνικά 51χρονος μηχανοδηγός πλοίου – Μεγαλώνει η λίστα των «απροσδόκητων» θανάτων

Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος έλαβε χώρα αυτή την φορά σε πλοίο το οποίο κατευθύνονταν προς την Κάσο με θύμα έναν 51χρονο μηχανοδηγό.

Η Λιμενική Αρχή Κάσου ενημερώθηκε χθες κατά τις μεσημβρινές ώρες, ότι ένας 51χρονος μηχανοδηγός Α΄, μέλος πληρώματος Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, το οποίο κατέπλεε στο λιμάνι της Κάσου, χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Άμεσα ενημερώθηκε το Π.Π.Ι. Κάσου και ιατρός μετέβη στο λιμάνι. Με τον κατάπλου του πλοίου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή, ότι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και παροχής πρώτων βοηθειών από επιβάτη ιατρό στον 51χρονο.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ι. Κάσου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη Λιμενική Αρχή Κάσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.