ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Καρδίτσα

Έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Νέο σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Καρδίτσα

Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του αγώνα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο γήπεδο στην περιοχή της Καρδίτσας.

Είναι ένα ακόμα σοκ για την ελληνική κοινωνία καθώς ο θάνατος αυτός προστίθεται στην μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων αλλά και αθλητών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό γεγονός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου, όταν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, και εν συνεχεία κατέληξε.

Το ΕΚΑΒ Μουζακίου τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου κι έπειτα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η εκρηκτική αύξηση των θανάτων στα έτη 2021 και 2ο22 που ήταν χρονιές μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών και υποχρεωτικών lockdowns στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες δυτικές κυρίως χώρες έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό σε χιλιάδες επιστήμονες ως προς το αν υπάρχει κάποια σχέση των θανάτων αυτών με το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Σημειώνεται ότι μια πολύ ανησυχητική αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Μοριακός Βιολόγος  Παναγιώτης Πολυκρέτης, αναφορικά με τα εμβόλια κατά της covid-19, όπου είπε ότι μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1101 θανάτους αθλητών, όσους είχαμε όλους μαζί την περίοδο 1966-2004.

Δηλαδή οι θάνατοι σε αθλητές μέσα σε ένα έτος που έλαβαν χώρα οι μαζικοί, αναγκαστικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19, ήταν ίσοι σε αριθμό με τους θανάτους μία περιόδου 38 ετών, όπου φυσικά δεν υπήρχαν αυτοί οι εμβολιασμοί.

Tα νούμερα δεν λένε ψέματα ποτέ. Κάτι συμβαίνει και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και επιμελώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.