ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέοι «τριγμοί» στο Βενιζέλειο – Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής

Mάλιστα σήμερα μεταβαίνει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να καλύψει ο ίδιος εκεί εφημερία ως παθολόγος

Νέοι «τριγμοί» στο Βενιζέλειο – Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής

Νέο πλήγμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αφού λίγες ημέρες αφού ανέλαβε καθήκοντα διοικητή ο Χάρης Λυδάκης, χθες υπέβαλλε την παραίτησή του με έγγραφο που απέστειλε στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Ο γιατρός μάλιστα σήμερα μεταβαίνει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να καλύψει ο ίδιος εκεί εφημερία ως παθολόγος.

Σημειώνεται ότι στο κείμενο της παραίτησης που απέστειλε προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης, ο Χάρης Λυδάκης παραιτείται και από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και από τα καθήκοντα του εκτελών χρέη διοικητή.

Η παραίτηση του νέου Διοικητή και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου σχετίζεται, όπως είπε ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη με τις μετακινήσεις παθολόγων του Βενιζελείου προς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για κάλυψη εφημεριών, κατάσταση για την οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή του.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Λυδάκης κλήθηκε να υποδείξει το όνομα Ειδικευόμενης Παθολόγου προκειμένου να μετακινηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψει εφημερία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, όπως σημειώνει, έθεσε εαυτόν στην διάθεση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και έτσι θα καλύψει εκείνος την εφημερία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.