ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νότια Αφρική: Από ανακοπή ο ξαφνικός θάνατος της Δρ. Βίκυ Τζένινγκς υπέρμαχου των εμβολίων COVID-19

Ήταν εξέχον στέλεχος της ιατρικής κοινότητας της Πρετόρια

Νότια Αφρική: Από ανακοπή ο ξαφνικός θάνατος της Δρ. Βίκυ Τζένινγκς υπέρμαχου των εμβολίων COVID-19

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Νότια Αφρική ο ξαφνικός θάνατος μιας νέας ιατρού χειρουργού η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 3 Μαρτίου.

Η Δρ. Βίκυ Τζένινγκς που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ήταν υπέρμαχος των εμβολίων COVID λέγοντας πως  «η παραπληροφόρηση κοστίζει σε ζωές – Το εμβόλιο σώζει ζωές».

Το ιατρικό κέντρο Netcare στο οποίο εργαζόταν προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

«Με βαθιά θλίψη, η Netcare αποτίνει φόρο τιμής στη διεθνώς σεβαστή και τοπικά αγαπημένη χειρουργό τραύματος Dr Vicky Jennings που πέθανε την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024.

Η Dr Jennings, η κλινική επικεφαλής στη χειρουργική τραύματος στο Netcare Milpark Hospital, ήταν η ενσάρκωση της ανιδιοτελούς, φροντίδας και αφοσιωμένης υπηρεσίας, αφιερώνοντας τη ζωή της ως χειρουργός στους ασθενείς της στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», λέει ο Dr Richard Friedland, διευθύνων σύμβουλος. της Netcare.

«Ευχαριστούμε για την εξαιρετική καριέρα της Dr Jennings και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά, τον σύντροφο και την οικογένειά της και σε όλους όσους την αγάπησαν.

Λάτρευε τη δουλειά της και αυτό που περιέγραψε ως προνομιακή ζωή της, επαινώντας συχνά τους συναδέλφους, τους ασθενείς, τους φίλους και τους αγαπημένους της που έκαναν το ταξίδι της εξαιρετικό».

Η Δρ Jennings σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια και στη συνέχεια χειρουργική στο Πανεπιστήμιο του Witwatersrand πριν ακολουθήσει το πάθος της να γίνει χειρουργός τραυμάτων τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο Δρ Jennings ήταν μέλος της Ένωσης Χειρουργών της Νότιας Αφρικής (ASSA) και της Εταιρείας Τραυμάτων της Νότιας Αφρικής (TSSA) και αναγνωρίστηκε διεθνώς από τη Διεθνή Ένωση Χειρουργικής Τραυμάτων και Εντατικής Θεραπείας (IATSIC). Πρόσφατα, έγινε μέλος της Αμερικανικής Ένωσης για τη Χειρουργική Τραύματος (AAST).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.