ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο έξυπνος τρόπος για να διατηρείτε το νερό σας κρύο και εκτός ψυγείου 

Όταν ιδρώνουμε χάνουμε πολύ νερό πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση

Ο έξυπνος τρόπος για να διατηρείτε το νερό σας κρύο και εκτός ψυγείου 

Τους καλοκαιρινούς μήνες κάποιες ώρες της ημέρας η ζέστη είναι αφόρητη, το νερό είναι πιο απαραίτητο από οτιδήποτε άλλο.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η ιδανική ποσότητα νερού για τον καθένα από εσάς, μιας και κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι διαφορετική, σας μεταφέρουμε τις οδηγίες των ειδικών γιατρών. «Για να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύετε από αφυδάτωση κάνετε συχνό έλεγχο στα ούρα σας. Αν αυτά είναι άχρωμα ή ελαφρώς κίτρινα τότε είστε εντάξει».

Βάλτε μια ειδοποίηση στο κινητό σας ή κατεβάστε κάποια εφαρμογή έτσι ώστε να μην ξεχνάτε να πίνετε νερό.

Για να έχετε, όμως, πάντα κρύο νερό μαζί σας όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού μπορείτε να εφαρμόσετε το παρακάτω κόλπο:

Ρίξτε σε ένα πλαστικό μπουκάλι νερό -χωρίς να το γεμίσετε μέχρι πάνω- και βάλτε το στην κατάψυξη οριζοντίως. Όταν το νερό γίνει πάγος, βγάλτε το από την κατάψυξη και ρίξτε μέσα και λίγο νερό από το ψυγείο. Όσο ο πάγος θα λιώνει -και αυτό θα διαρκέσει πολλές ώρες- το νερό σας θα διατηρείτε κρύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.