ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΕΟΦ ανακαλεί από την αγορά ενδοφακούς – Υπήρξαν αναφορές για αύξηση της ενδοφθάλμιας πίεσης

«Η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τους συγκεκριμένους σειριακούς αριθμούς από την αγορά»

Ο ΕΟΦ ανακαλεί από την αγορά ενδοφακούς – Υπήρξαν αναφορές για αύξηση της ενδοφθάλμιας πίεσης

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), ανακοίνωσε πως προχώρησε στην ανάκληση δεκάδων κωδικών που αφορούν ενδοφακούς, καθώς υπήρξαν αναφορές για αύξηση της ενδοφθάλμιας πίεσης.

Σε σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΦ επισημαίνονται τα ακόλουθα:

«Αποφασίζουμε την ανάκληση των σειριακών αριθμών του ιατροτεχνολογικών προϊόντων: EyeCee One Preloaded που παρουσιάζονται στον συνημμένο πίνακα, λόγω αναφορών για αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση σε ασθενείς στους οποίους εμφυτεύτηκε ένας από αυτούς τους φακούς.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της κατασκευάστριας εταιρείας Nidek CO., LTD.

Η εταιρεία με την επωνυμία Αναστάσιος Μαυρογένης ΑΕ ως διανομέας των προϊόντων στην Ελλάδα οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τους συγκεκριμένους σειριακούς αριθμούς από την αγορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.