ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι 10 νέες ειδικότητες που εντάσσονται στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού

Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 3.800.000 πολίτες

Οι 10 νέες ειδικότητες που εντάσσονται στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, υπέγραψε σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, την απόφαση για ένταξη στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού συνολικά επιπλέον 10 ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση Πλεύρη ως Προσωπικοί Γιατροί ορίζονται και οι ιατροί ειδικότητας με βασική εκπαίδευση Παθολογία και συγκεκριμένα:

α) αιματολογίας,

β) γαστρεντερολογίας,

γ) ενδοκρινολογίας-διαβητολογίας,

δ) καρδιολογίας,

ε) νευρολογίας,

στ) νεφρολογίας,

ζ) ρευματολογίας,

η) παθολογικής ογκολογίας,

θ) πνευμονολογίας-φυματιολογίας και

ι) φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης,

Σημειώνεται ότι η προσθήκη αυτή αφορά γιατρούς οι οποίοι ασκούν ελευθέριο επάγγελμα και διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο.

Όπως ανακοίνωσε, δε, το υπουργείο Υγείας στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 3.800.000 πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι διαδικασία εγγραφής στον Προσωπικό Γιατρό γίνεται δωρεάν πλέον και μέσω των φαρμακείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την εγγραφή στα φαρμακεία οι πολίτες πηγαίνουν αυτοπροσώπως φέροντας μαζί τους, προς απλή επίδειξη, έγγραφο ταυτοποίησης (όπως δελτίο ταυτότητας) ή φωτοαντίγραφο αυτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.