Ομολογία από τους «ειδικούς» της κυβέρνησης: «Το ανοσοποιητικό σύστημα των Ελλήνων κατέρρευσε από μάσκες & lockdowns»

Τι είπαν οι Θ.Βασιλακόπουλος και Μ.Παγώνη

Ομολογία από τους «ειδικούς» της κυβέρνησης: «Το ανοσοποιητικό σύστημα των Ελλήνων κατέρρευσε από μάσκες & lockdowns»

Η εκρηκτική αύξηση των ιώσεων οφείλεται στην υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών επί δύο έτη κατά την διάρκεια των lockdowns, η συνεχής χρήση των οποίων εξασθένησε το ανοσοποιητικό τους σύστημα όπως παραδέχτηκαν σήμερα σε ξεχωριστές τηλεοπτικές τους παρουσίες, οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, Ματίνα Παγώνη και Θ.Βασιλακόπουλος.

Το ωραίο είναι ότι προτείνουν ξανά να χρησιμοποιούν άπαντες μάσκες παντού για να μην κολλούν… ιώσεις1

Eκ του αποτελέσματος οι μάσκες δεν πρόσφεραν τίποτε, καθώς η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα σε κρούσματα και η δεύτερη σε θανάτους ανάμεσα σε 30 ευρωπαϊκές χώρες!

Μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου η χώρα μας κατέγραψε 25 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού και έρχεται έτσι δεύτερη μετά τη Φινλανδία, που κατέγραψε 37,8 θανάτους ανά εκατομμύριο.

Το ίδιο διάστημα ο μέσος όρος των 30 χωρών ήταν σχεδόν τρεις φορές μικρότερος σε σχέση με την Ελλάδα, στα 280,3 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού!

Αυτά τα τραγικά νούμερα είναι αποτέλεσμα ενός συστήματος υγείας που κατέρρευσε και της πιο σκληρής καραντίνας που εφαρμόστηκε από κυβέρνηση σε όλο τον πλανήτη.

Εν τέλει όλα αυτά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και ως κατάληξη είχαμε κατάρρευση του ανοσοποιητικού και τελικά όλοι οι Έλληνες… βήχουν από τις ιώσεις, αλλά ευτυχώς δεν είναι Covid!

Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη είπε ότι «Οι απλές ιώσεις που δεν τις περιμέναμε αρχές Νοεβμρίου, τις περιμέναμε τώρα τον Δεκέμβριο, παρόλα αυτά ήρθαν ένα μήνα πιο πριν» εκεί την διέκοψε ο Άκης Παυλόπουλο ρωτώντας «Γιατί, η μάσκα φταίει γι αυτό;» και η Ματίνα Παγώνη συνέχισε «Η μάσκα έκανε μεγάλη δουλειά, μας έσωσε για δυόμιση χρόνια αλλά τώρα βέβαια είμαστε ένας οργανισμός ο οποίος δεν είχε μπει όλο αυτό το διάστημα στον μικροβιακό κόσμο, ήμασταν σε ύπνο, σε λήθαργο, ξαφνικά τώρα δεν τις φοράμε τις μάσκες… » και όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε.

Οι Έλληνες είναι εντελώς απροστάτευτοι ακόμα και απέναντι σε ένα κοινό κρυολόγημα.

Σε άλλη εκπομπή ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θ.Βασιλακόπουλος είπε ότι «Όντως έχουμε πολλές ιώσεις, έχουμε παραπάνω από σας είχαμε συνηθίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τα μέτρα που παίρναμε την εκτεταμένη χρήση των μασκών, τα lockdowns, όλα αυτά τα μέτρα προφανώς μείωναν τον αριθμό των ιώσεων του αναπνευστικού, που σκοπός ήταν η μείωση της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού που ήταν πολύ πιο μεταδοτικός από τους συνήθεις ιούς.

Αυτό όμως οδήγησε στο να μην έχουμε ανοσία στον πληθυσμό στους κοινούς ιούς, άρα τώρα είμαστε ακόμα πιο επιρρεπείς στο να κολλήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.