Οργή στην συγκέντρωση των υπό απόλυση υγειονομικών: «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» φώναζαν (βίντεο)

Έτρεχε να κρυφτεί ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης για αν γλιτώσει από τους πολίτες

Οργή στην συγκέντρωση των υπό απόλυση υγειονομικών: «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» φώναζαν (βίντεο)

Οργή κατά την κυβέρνησης καταγράφηκε στη συγκέντρωση των 7.500 υπό απόλυση υγειονομικών υπαλλήλων οι οποίοι επιμένουν στον αγώνα τους για ελεύθερη επιλογή σε ότι αφορά τον εμβολιασμό τους με τα σκευάσματα κατά του Covid-19.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το pronews.gr, η ατμόσφαιρα στη συγκέντρωση ήταν κάτι παραπάνω από εκρηκτική για τους κυβερνώντες, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να τρέχει να κρυφτεί στο εσωτερικό του κτίριο για να αποφύγει τα χειρότερα.

Από τα συνθήματα ξεχώριζε το «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» και το «Πλεύρη παραιτήσου».

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση σε μια επίδειξη αναλγησίας, απειλεί να απολύσει τους τεθέντες σε εργασιακή αναστολή υγειονομικούς και να αναθέσει τα καθήκοντά τους σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Στην αρχή της επιβολής υποχρεωτικότητας, υπήρξαν 10.000 υγειονομικοί οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά αυτή τη στιγμή ο αριθμός τους έχει μειωθεί στις 7.500, καθώς 2.500 από αυτούς δεν άντεξαν την πείνα και τις στερήσεις.

Εκατοντάδες παρενέργειες πάντως από ελαφρές έως πολύ σοβαρές καταγράφθηκαν στους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν με σκευάσματα των Pfizer, Moderna και J&J.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.