
Οι αιμορροΐδες είναι φυσιολογικοί αγγειακοί σχηματισμοί που βρίσκονται στο τελικό τμήμα του εντέρου, γύρω από τον πρωκτό. Έχουν ρόλο «μαξιλαριού» που προστατεύει τον πρωκτικό σωλήνα και συμβάλλει στη σωστή λειτουργία της αφόδευσης.
Όταν όμως οι ιστοί που τις συγκρατούν χαλαρώσουν, διογκώνονται και δημιουργούν την κλινική κατάσταση που ονομάζουμε αιμορροϊδοπάθεια.
Δείτε όλο το άρθρο εδώ: https://www.ygeiamasnews.gr/ygeia/97033/osa-den-sou-eipan-pote-gia-tis-aimorroides-kai-pos-antimetopizontai/
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.