ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Γαλιατσάτος για άρση μέτρων: «Έχουμε τα εργαλεία για να ζήσουμε με τον κορωνοϊό»

«Υπάρχει η υπόθεση να έχουν μια μετάλλαξη στην Κίνα για την οποία να μη μας έχουν ενημερώσει»

Π.Γαλιατσάτος για άρση μέτρων: «Έχουμε τα εργαλεία για να ζήσουμε με τον κορωνοϊό»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος, με αφορμή τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού που τέθηκαν από σήμερα σε ισχύ, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Έχουμε τα εργαλεία για να ζήσουμε με τον κορωνοϊό. Στα νοσοκομεία δε βλέπουμε πολλούς ασθενείς στην Αμερική. Έχουμε τα εμβόλια και τα φάρμακα. Εγώ ακόμη φοράω μάσκα όταν είμαι έξω. Αν κάνουμε όλοι τις σωστές επιλογές, θα μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό, χωρίς να έχουμε πολλούς ασθενείς στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ», σημείωσε ο κ. Γαλιατσάτος αναφορικά με την άρση των μέτρων για την πανδημία.

«Υπάρχει η υπόθεση να έχουν μια μετάλλαξη στην Κίνα για την οποία να μη μας έχουν ενημερώσει»

Αναφερόμενος στα όσα γίνονται στην Κίνα, ο ίδιος τόνισε ότι «Στην Κίνα, με τα αυστηρά lockdowns, πιστεύω ότι λειτουργούν με βάση τον πολιτισμό τους. Δε θέλουν ούτε ένα κρούσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά για εμένα είναι περίεργο ό,τι γίνεται, αφού έχουμε τα εργαλεία για να ζήσουμε με τον κορωνοϊό. Υπάρχει η υπόθεση να υπάρχει μια μετάλλαξη για την οποία να μη μας έχουν ενημερώσει. Ελπίζω να είναι θέμα μόνο του πολιτισμού τους αυτό που γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.