P.McCullough: «Το εμβόλιο Covid-19 είναι χειρότερο από πόλεμο – 12.000 Αμερικανοί πέθαναν οικειοθελώς»

Δείτε τι δήλωσε ο Peter McCullough

P.McCullough: «Το εμβόλιο Covid-19 είναι χειρότερο από πόλεμο – 12.000 Αμερικανοί πέθαναν οικειοθελώς»

Μια ακόμη παρέμβαση για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό έκανε ο γνωστός καρδιολόγος, Peter McCullough, ο οποίος τα συνέκρινε με πόλεμο. 

Οι δηλώσεις του Peter McCullough:

«Μπορώ να σας πω, εξετάζοντας αυτήν την αναφορά απ’ το VAERS με 12.000 Αμερικανούς να έχουν πεθάνει οικειοθελώς αφότου έλαβαν μια ένεση, το εμβόλιο του Covid-19 ότι είναι χειρότερο από έναν πόλεμο!

Είναι χειρότερο απ’ τους περισσότερους πολέμους.

Τώρα όσον αφορά το VAERS, το σύστημα καταγραφής παρενεργειών εμβολίων, στο 86% των περιπτώσεων η καταγραφή γίνεται από έναν γιατρό, νοσηλευτή ή έναν υγειονομικό που πιστεύει ότι το εμβόλιο προκάλεσε το πρόβλημα.

Στο 14% των περιπτώσεων γίνεται απ’ τους ασθενείς τους ίδιους ή κάποιον άλλον για λογαριασμό τους. Οι φόρμες συμπληρώνονται υπό την απειλή φυλάκισης ή ομοσπονδιακών προστίμων αν αυτές είναι χαλκευμένες.

Συνεπώς, οτιδήποτε υπάρχει σ’ αυτόν τον κόκκινο πίνακα είναι ακλόνητο».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.