ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πέντε σημάδια που δείχνουν υπογονιμότητα στον άνδρα

Πότε πρέπει να επισκεφθείτε γιατρό

Πέντε σημάδια που δείχνουν υπογονιμότητα στον άνδρα

Με τα προβλήματα γονιμότητας στον κόσμο να αυξάνονται δραματικά, αλλά και τις εκκλήσεις των επιστημόνων για έγκαιρες εξετάσεις η γνώμη των ειδικών πάνω στο θέμα πρέπει να μας προβληματίσει ακόμη περισσότερο.

Τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν παιδί, πρέπει να επισκεφθούν τον γιατρό αν μετά από ένα χρόνο προσπαθειών δεν έχουν πετύχει τη σύλληψη. Στις γυναίκες άνω των 35 ετών το χρονικό διάστημα πέφτει στους 6 μήνες.

Καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν υπογονιμότητα, η επίσκεψη σε ένα γιατρό είναι η καλύτερη λύση, καθώς σχεδόν 2 στις περιπτώσεις η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να είναι σωτήρια.

Δείτε όμως 5 σημάδια που θα πρέπει να κάνουν έναν άνδρα να προβληματιστεί γύρω από την ικανότητα να συλλάβουν με τη σύντροφό του παιδί.

  • Αν έχετε μειωμένη ερωtική επιθυμία
  • Πόνος ή πρήξιμο στους όρχεις
  • Στυτική δυσλειτουργία
  • Προβλήματα εκσπερμάτωσης
  • Υποπλαστικοί όρχεις(σε περίπτωση που οι όρχεις είναι ασυνήθιστα μικροί)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίπου 20% των ζευγαριών αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητος. Από αυτά 35% ευθύνεται αποκλειστικά ο άνδρας. Η πρόοδος στο τομέα της αντιμετώπισης της υπογονιμότητος είναι πολύ ενθαρρυντική και για αυτό δεν θα πρέπει να αμελούμε τις εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.