ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιέστε 4 σημεία «κλειδιά» στο σώμα σας και κάντε τον μεταβολισμό να κάψει πιο γρήγορα το ανεπιθύμητο λίπος

Τι πρέπει να κάνετε

Πιέστε 4 σημεία «κλειδιά» στο σώμα σας και κάντε τον μεταβολισμό να κάψει πιο γρήγορα το ανεπιθύμητο λίπος

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που πλήττουν αυτόν τον κόσμο σχετίζεται με την υγεία: η παχυσαρκία. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις, κατάθλιψη και άλλες επιπλοκές. Πολλοί από εμάς γκρινιάζουν στο θέαμα ή το άκουσμα αυτής της λέξης.

Παρ ‘όλα αυτά, βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση αυτής της νόσου. Μία από τις μεθόδους ανακούφισης και απώλειας βάρους είναι γνωστή για αιώνες, αλλά έχει γίνει πρόσφατα δημοφιλής – η πιεσοθεραπεία και ο βελονισμός.

Κάνοντας μασάζ σε 4 σημεία, μπορείτε να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητο λίπος, να εξαλείψετε την υπερβολική απόθεση λίπους και να βελτιώσετε το μεταβολισμό.

Μπράτσο

Το σημείο πίεσης για το παχύ έντερο βρίσκεται στην εσωτερική πτυχή του αγκώνα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία του εντέρου, η υπερβολική θερμότητα και τα περιττά υγρά εξαλείφονται από το σώμα. Πιέστε αυτό το σημείο 2-3 φορές την ημέρα για ένα λεπτό για να πετύχετε αποτελέσματα.

Πρόσωπο

Κάνοντας μασάζ την περιοχή πάνω από το άνω χείλος σας, μπορείτε να μειώσετε το άγχος ρυθμίζοντας την όρεξή σας. Αυτό μπορεί να αποτρέψει την υπερκατανάλωση του άγχους. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα για 5 λεπτά.

Αυτί

Κάντε μασάζ στη μικρή περιοχή του εξωτερικού αυτιού, όπου υπάρχει η περισσότερη κίνηση από το σαγόνι. Αυτό βοηθά στον έλεγχο της όρεξης, επιταχύνοντας παράλληλα το μεταβολισμό σας. Εφαρμόστε συνεχή πίεση και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικό τρόπο για 3 λεπτά, 3 φορές την ημέρα.

Πόδι

Πιο συγκεκριμένα στο γόνατο, αυτό το σημείο πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην πέψη του στομάχου. Δύο ίντσες κάτω από την επιγονατίδα, ασκήστε πίεση για ένα λεπτό. Κάνοντας μασάζ σε αυτό το σημείο της μακροζωίας ή σημείο Zu San Li, μπορείτε να χάσετε μισό κιλό την εβδομάδα.

Το σημείο του Zu San Li μπορεί να βρεθεί εντοπίζοντας το μικρό βαθούλωμα στο πόδι. Κουνήστε το πόδι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω, και αν οι μύες κινούνται, είστε στο σωστό σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δάσκαλοι του βελονισμού έχουν αρκετά περισσότερα σημεία πίεσης για να ενεργοποιήσουν διαφορετικά συστήματα σώματος. Αλλά για την ώρα, δοκιμάστε αυτά τα 4 σημεία πίεσης για απώλεια βάρους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.