ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις νοσοκόμα θέλει να αφαιρέσει μέχρι και τα πλευρά της (βίντεο-φώτο)

Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις νοσοκόμα θέλει να αφαιρέσει μέχρι και τα πλευρά της (βίντεο-φώτο)

Η Τάρα Τζέιν Μακ Κόναχι είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και δεν το κρύβει. Έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές παρεμβάσεις στο σώμα της, αλλά ακόμα βρίσκεται στην αρχή.

Η 31χρονη, που είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, έχει ξοδέψει περίπου 55.000 λίρες για να μοιάζει με «πλαστική κούκλα». Στα επόμενα σχέδιά της περιλαμβάνονται μέχρι και η αφαίρεση πλευρών, καθώς και η αλλαγή στο χρώμα των ματιών της! Για να τα καταφέρει δημιούργησε ειδικό λογαριασμό ενίσχυσης από τους φαν της και μόνο τις πρώτες τρεις ημέρες συγκέντρωσε το ποσό των 5000 λιρών.

Η Αυστραλή, όπως παραδέχθηκε, έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε αυξητικές στήθους, ρινοπλαστική, έχει βάλει εμφυτεύματα γλουτών, έχει κάνει μπότοξ, έχει βάλει όψεις πορσελάνης στα δόντια, καθώς και εμφυτεύματα στο πρόσωπο και σιλικόνη στα χείλη.

Η Τάρα Τζέιν Μακ Κόναχι βρισκόταν στην Ευρώπη, έχοντας κάνει ακόμα μία χειρουργική επέμβαση, όταν ξεκίνησε η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Δεν είχα χρόνο να ανακάμψω σωστά, καθώς η Αυστραλία προέτρεπε τους κατοίκους που ήταν στο εξωτερικό να επιστρέψουν αμέσως στο σπίτι τους. Δόξα το Θεό, είχα τη μαμά μου μαζί μου, γιατί δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτήν», πρόσθεσε.

Οι αναλογίες της είναι 37 – 17 – 29, αλλά όπως συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει όριο για εμένα όταν πρόκειται για πλαστικές επεμβάσεις. Είναι απίστευτα εθιστικό και θέλω ήδη μεγαλύτερο στήθος. Μόλις επιτραπούν ξανά τα ταξίδια, έχω σχέδια να επιστρέψω στο εξωτερικό για να επισκεφτώ το χειρουργό μου και να αυξήσω το μέγεθος του στήθους μου. Εξετάζω επίσης να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου σε ένα ακόμα πιο ζωντανό πράσινο, καθώς και να φτιάξω τα βλέφαρά μου. Πιθανότατα θα βάλω εμφυτεύματα στο μάγουλο, θα κάνω ένα μίνι λίφτινγκ και εξετάζω ακόμα και την πιθανότητα να αφαιρέσω πλευρά, για μια πιο λεπτή μέση».

Αναφορικά με το χαρακτηριστικό, που της αρέσει περισσότερο πάνω της; Όπως παραδέχεται, είναι τα χείλη της και: «Πάντα σιγουρεύομαι ότι είναι ωραία και φουσκωτά. Κάνω τακτικά ενέσεις υγρής σιλικόνης».

https://www.instagram.com/p/CCyFpV_BCPU

https://www.instagram.com/p/CERNfOPBqAq

https://www.instagram.com/p/B-wslhKBYoW

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5l3oD_BKvh

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.