ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Οι μη επεμβατικές θεραπείες με την σφραγίδα του Απόστολου Γαϊτάνη σου δίνουν αυτό που θέλεις: Εμφάνιση και υγεία χωρίς πόνο και στερήσεις!

Πρωτοποριακές μέθοδοι από τον γνωστό πλαστικό χειρουργό με την διεθνή καριέρα

Οι μη επεμβατικές θεραπείες με την σφραγίδα του Απόστολου Γαϊτάνη σου δίνουν αυτό που θέλεις: Εμφάνιση και υγεία χωρίς πόνο και στερήσεις!

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 01:17) Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αυτό που επιζητούμε είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εμφάνιση ειδικά για το πρόσωπό μας και το σώμα μας.

Και όταν απέχουμε, πολλές φορές αναγκαστικά, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας από τα γυμναστήρια, τότε η μόνη λύση είναι οι (ανώδυνες) αισθητικές επεμβάσεις, με άμεσα αποτελέσματα και… ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης!

Ένας από τους εμπειρότερους πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδας με πολυετή εμπειρία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό με το ιατρικό κέντρο που είχε δημιουργήσει και λειτουργούσε στο Λονδίνο επί μία δεκαπενταετία.

Και έχει εφαρμόσει μεθόδους που συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην «κατάρρευση» του δείκτη λίπους χωρίς χειρουργικό νυστέρι!

Και όταν μιλάμε για «κατάρρευση» του δείκτη λίπουςαυτό έχει κάτι παραπάνω από ευεργετικές συνέπειες στην λειτουργικότητα των αρτηριών και εν τέλει και στην καρδιακή λειτουργία.

Ειδικά στους άνδρες έχει παρατηρηθεί πως το περιττό λίπος συγκεντρώνεται στην κοιλιά, τα παχάκια γύρω από τη μέση, το γνωστό «σωσίβιο», που δεν υποχωρεί παρά την άσκηση ή την διατροφή.

Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες σε ότι αφορά τα «ψωμάκια» στη μέση, και στο εσωτερικό του μηρού.

Η συγκέντρωση λίπους σε αυτές τις περιοχές αυξάνει κατά 25-63%, ανάλογα με την προδιάθεση του ατόμου, τον κίνδυνο εμφάνισης εμφράγματος στις ηλικίες άνω των 40 ετών.

Τι προτείνει για ανώδυνες αισθητικές επεμβάσεις, με άμεσα αποτελέσματα; Venus Legacy!

Το Venus Legacy Concept είναι η νέα πραγματικότητα στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής με μια επαναστατική τεχνολογία που προσφέρει μη επεμβατική λιπογλυπτική και σύσφιξη του δέρματος.

Πρακτικά η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιοδήποτε, με εξαίρεση άτομα που έχουν βηματοδότη, καρδιακές παθήσεις ή κάποια ορθοπεδικά υλικά κοντά στην περιοχή εφαρμογής.

Οι κυριότερες περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής:

  • Κοιλιά: διορθώνει τόσο τη χαλάρωση, όσο και την κυτταρίτιδα, μειώνοντας ως ένα βαθμό την περιεκτικότητα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση τοπικού πάχους για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.
  • Μηροί: στην έσω επιφάνεια των μηρών αντιμετωπίζεται κυρίως η χαλάρωση, ενώ στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση.
  • Γλουτοί: η εφαρμογή στους γλουτούς διορθώνει σε μεγάλο βαθμό της κυτταρίτιδα, προσφέροντας λείανση και σφριγηλότητα του δέρματος.
  • Βραχίονες: στα μπράτσα η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της χαλάρωσης, ώστε να περιοριστεί το ζάρωμα του δέρματος στην πρόσθια επιφάνεια. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση όταν υπάρχει τοπικό πάχος.

LPG by Endermologie

Η αποτελεσματικότερη μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα που σμιλεύει το σώμα.

Η θεραπεία “Endermologie” του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία ενάντια στην κυτταρίτιδα και κατά της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

Η χρήση της παραπάνω φιλοσοφίας πρωτοξεκίνησε το 1986 και επικεντρώθηκε στον θεραπευτικό τομέα. Είναι ένα ιατρικό μηχάνημα εγκεκριμένο από το μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό F.D.A. της Αμερικής και καθημερινά πάνω από 100.000 ασθενείς δέχονται την παραπάνω θεραπεία.

Γιατί το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο!

Οι περιοχές που συνήθως προσβάλλονται είναι οι γοφοί, το στομάχι και ιδιαιτέρως οι γλουτοί (επίπεδοι και ακανόνιστοι)!

Η κατανομή του όγκου συχνά δεν είναι συμμετρική και οι καμπύλες έχουν ανομοιόμορφο σχήμα.

Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.

Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα σας ανασχηματίζεται αρμονικά.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες ενέσιμες θεραπείες για την κυτταρίτιδα και τη βελτίωση της όψης του δέρματος, καθώς επιτελεί ταυτόχρονη λιπόλυση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η Μεσοθεραπεία, ως ενέσιμη θεραπεία εισόδου ειδικών διαλυμάτων, χρησιμοποιείται σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Για να επιτευχθεί η λειτουργία της ανάπλασης, τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, δηλαδή ουσίες οι οποίες όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους, ασκούν στους ιστούς υψηλή αντιγηραντική δράση.

Περιοχές με τοπική συσσώρευση λίπους, που η γυμναστική και η δίαιτα δεν μπορούν να διορθώσουν μπορούν να βελτιωθούν δραστικά, με τη μεσοθεραπεία σώματος.

Παραδείγματα τέτοιων περιοχών είναι οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά αλλά και τα μπράτσα.

Οι πιο συνηθισμένες ουσίες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία σώματος είναι, η καφεΐνη, το οργανικό πυρίτιο και το υαλουρονικό οξύ.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Επιλέξτε την ιδανική για εσάς ή συνδυάστε τις θεραπείες για άμεσα και βέλτιστα αποτελέσματα!

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Ιατρείο Αθήνας: Βας.Σοφίας 48

Καλαμάτα: Αριστομένους 53 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

www.agaitanis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.