ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΠΟΕΔΗΝ: «Οι εργαζόμενοι στο ΚΥ Φαρκαδόνας κλείνουν έξι 24ωρα προσφέροντας νοσηλεία και φιλοξενία σε πλημμυροπαθείς»

Βρίσκεται ψηλά στο βουνό και είναι και το μόνο κτίριο που έχει ρεύμα στη πόλη από γεννήτρια

ΠΟΕΔΗΝ: «Οι εργαζόμενοι στο ΚΥ Φαρκαδόνας κλείνουν έξι 24ωρα προσφέροντας νοσηλεία και φιλοξενία σε πλημμυροπαθείς»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, εξέδωσε σήμερα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, μετά την κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» τη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τον Μ.Γιαννάκο, στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας οι εργαζόμενοι κλείνουν έξι 24ωρα προσφέροντας νοσηλεία και φιλοξενία σε πλημμυροπαθείς, ενώ μέχρι χθες μεσημέρι φιλοξενούνταν πάνω από 40 πλημμυροπαθείς που το νερό σκέπασε τα σπίτια τους.

Το Κέντρο Υγείας βρίσκεται ψηλά στο βουνό και δεν πήρε νερά και είναι και το μόνο κτίριο που έχει ρεύμα στη πόλη από γεννήτρια.

Ωστόσο, ήταν αποκλεισμένο μέχρι σήμερα πρωί και η πρόσβαση γινόταν μόνο από αέρα.

Παράλληλα, έξι ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας συνεχώς αφού μόνο εκεί υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και μπορούν να λαμβάνουν οξυγόνο, με κάποιους εξ αυτών να φέρνουν τον εξοπλισμό από το σπίτι τους, καθώς δεν επαρκούσε του Κέντρου Υγείας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, έναν πολίτη τον τσίμπησε φίδι, το οποίο ευτυχώς δεν ήταν δηλητηριώδες, καθώς η μετακίνησή του θα ήταν αδύνατη, ενώ ένας άλλος κάτοικος έπαθε αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας, το οποίο επίσης αντιμετωπίστηκε από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ηρωισμός, αλληλεγγύη, αγανάκτηση, απελπισία. Όλα μαζί», καταλήγει στην ενημέρωσή του ο κ. Γιαννακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.