ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόεδρος ΕΟΔΥ – Θ.Ζαούτης: «Στην Ελλάδα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα οξείας ηπατίτιδας»

«Απορρίπτουμε το ενδεχόμενο να συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Πρόεδρος ΕΟΔΥ – Θ.Ζαούτης: «Στην Ελλάδα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα οξείας ηπατίτιδας»

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, μίλησε για τα κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά που έχουν εντοπιστεί σε χώρες του εξωτερικού και έχει σημάνει συναγερμός.

Στην Ελλάδα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα και όπως είπε ο αριθμός των παιδιών με ηπατίτιδα είναι εξαιρετικά χαμηλός παγκοσμίως, ωστόσο σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί που οφείλεται η έξαρση αυτή.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαούτη σε κάποιες περιπτώσεις έχει βρεθεί ένας αδενοϊός, αλλά υπάρχει περίπτωση, όπως είπε αυτός ο ιός να συνδυάζεται και με κάτι άλλο.

Δεν συνδέεται με τα εμβόλια του κορωνοϊού

Τόνισε ακόμα ότι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων είναι στην Αγγλία και παράλληλα σημείωσε ότι με βάση τα δεδομένα «απορρίπτουμε το ενδεχόμενο να συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού».

Ο κ. Ζαούτης αναφέρθηκε και στην πορεία της πανδημίας στην χώρα σημειώνοντας ότι αυτή την στιγμή υπάρχει μείωση σε κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ότι ο καιρός τώρα βοηθάει με το άνοιγμα της κοινωνίας και την άρση των περιοριστικών μέτρων, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα από το Πάσχα, καθώς όπως είπε θεωρεί ότι δεν θα έχουμε μεγάλη έξαρση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.