Ο σωστός τρόπος για να καθαρίζετε την ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα

Αποτελείται από δυο μέρη: το κεφάλι και το ηλεκτρικό κομμάτι

Ο σωστός τρόπος για να καθαρίζετε την ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα

Γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίζετε την ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα;

Μιας και η υγιεινή του στόματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε πώς να καθαρίζετε ό,τι μπαίνει μέσα σε αυτό.

Καταρχάς ξεκινάμε λέγοντας πως η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αποτελείται από δυο μέρη: το κεφάλι και το ηλεκτρικό κομμάτι.

Για να καθαρίσετε το κεφάλι της οδοντόβουρτσας θα χρειαστείτε νερό και λευκό ξίδι. Βράστε σε ένα μπρίκι νερό και προσθέστε 2 σφηνάκια λευκό ξίδι μέσα σε αυτό. Βάλτε την οδοντόβουρτσά σας μέσα στο μείγμα με την κεφαλή της προς τα κάτω.

​​​​​​​Ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσετε τη βούρτσα είναι να την τοποθετήσετε σε ένα ποτηράκι στο οποίο έχετε βάλει στοματικό διάλυμα και να την αφήσετε εκεί για 15 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να την πλύνετε και στο πλυντήριο πιάτων τοποθετώντας την στο πάνω ράφι.

Για να καθαρίσετε το ηλεκτρικό μέρος της οδοντόβουρτσας σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσετε νερό. Βουτήξτε ένα πανάκι μέσα στο μείγμα νερού και ξιδιού και καθαρίστε προσεκτικά το ηλεκτρικό κομμάτι. Με μια μπατονέτα μπορείτε να κάνετε και όλες τις λεπτομέρειες καθώς και το σημείο που το ηλεκτρικό κομμάτι ενώνεται με την υπόλοιπη οδοντόβουρτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό είναι να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μια φορά το μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.