ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού η Louis Vuitton – Σταματάει την παραγωγή αρωμάτων και φτιάχνει… αντισηπτικά

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού η Louis Vuitton – Σταματάει την παραγωγή αρωμάτων και φτιάχνει… αντισηπτικά

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει και ο κολοσσός της Louis Vuitton, που θα σταματήσει την κατασκευή αρωμάτων και καλλυντικών, ώστε να βοηθήσει στην παραγωγή αντισηπτικού.

Η παραγωγή των αντισηπτικών θα γίνει στις γαλλικές αλυσίδες παραγωγής όπου παρασκευάζονται τα αρώματα και τα καλλυντικά των οίκων Christian Dior, Guerlain και Givenchy για να τροφοδοτήσει τα νοσοκομεία.

«Απέναντι στον κίνδυνο ελλείψεων που διαπιστώνεται στην Γαλλία, ο Μπερνάρ Αρνό (CEO του ομίλου) ζήτησε από το τμήμα των αρωμάτων και των καλλυντικών του LVMH να επιστρατεύσει τις δυνατότητες παραγωγής για να παρασκευάσει και να προσφέρει στις υγειονομικές αρχές μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

«Το σύνολο των μονάδων παραγωγής» στην Γαλλία αρωμάτων και καλλυντικών των οίκων Christian Dior, Guerlain και Givenchy θα κινητοποιηθούν ήδη από αύριο», εξήγησε εκπρόσωπος του ομίλου στο AFP.

Δωρεάν τα τζελ στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γαλλία

«Στην συνέχεια, αυτά τα τζελ θα προσφερθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές, κατά προτεραιότητα για τα 39 νοσοκομεία της Assistance Publique-Hôpitaux de Paris (δίκτυο των νοσοκομείων της γαλλικής πρωτεύουσας)». Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για όσο διάστημα είναι αναγκαίο, διευκρίνισε ο όμιλος LVMH. Δώδεκα τόνοι θα παρασκευασθούν ήδη από την πρώτη εβδομάδα και μεγαλύτερες ποσότητες στην συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του νοσοκομειακού δικτύου του Παρισιού δήλωσε ότι τα 39 νοσοκομεία αντιμετωπίζουν ελλείψεις αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος, αλλά όχι και εξάντληση των αποθεμάτων, ενώ και άλλες εταιρείες έχουν προτείνει την βοήθειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.