ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα οφέλη του λεμονιού σε σώμα και μαλλιά

Αυτά είναι τα οφέλη του λεμονιού σε σώμα και μαλλιά

Τα οφέλη των λεμονιών στην υγεία μας είναι πολλαπλά, αλλά πέρα από την κατανάλωσή τους μπορούν να ωφελήσουν και το σώμα μας και τα μαλλιά μας.

Το λεμόνι δεν είναι απλώς νόστιμο ούτε συμβάλλει μόνο στην υγεία της καρδιάς, τον έλεγχο του βάρους και το πεπτικό μας σύστημα. Μπορεί να ενταχθεί και στη ρουτίνα ομορφιάς, με διάφορους τρόπους.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση: Το δέρμα σου ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες εκτίθεται καθημερινά στην ηλιακή ακτινοβολία και σε περιβαλλοντικούς ρύπους με πολλή σκόνη ή άλλες βρομιές. Όλα αυτά έρχονται σε επαφή με τα φυσικά έλαια του δέρματός σου και προκαλούν δερματικά ξεσπάσματα. Τα καλά νέα είναι ότι το λεμόνι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το αφυδατωμένο δέρμα. Τα εκχυλίσματα λεμονιού θα φωτίσουν το δέρμα σου και θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Καταπολεμά τα μαύρα στίγματα: Τα μαύρα στίγματα είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματός σου. Εμφανίζονται στη μύτη ή το πηγούνι και είναι πραγματικά δύσκολο να τα ξεφορτωθείς. Το λεμόνι μπορεί να αποτελέσει λύση σε αυτό το πρόβλημα ομορφιάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι και να το τρίψεις πάνω από τα προβληματικά σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτίζει το χρώμα των μαλλιών σου: Η βαφή σε ένα καλό κομμωτήριο απαιτεί αρκετά χρήματα. Υπάρχει όμως ένα συστατικό που μπορεί να ανοίξει φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Ναι, μιλάμε για το λεμόνι! Εάν θέλεις να ξανοίξεις λίγο τα μαλλιά σου ανάμιξε λίγο χυμό λεμονιού με τη μαλακτική σου κι εφάρμοσε στις άκρες των μαλλιών. Κάθισε στον ήλιο για μία ώρα και στη συνέχεια ξέπλυνε με άφθονο νερό. Θα δεις μια αισθητή διαφορά στο χρώμα των μαλλιών σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.