ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος: Ο «μάγος» του Vaser Lipo στην Ελλάδα

Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος: Ο «μάγος» του Vaser Lipo στην Ελλάδα

Η νέα εποχή της λιποαναρρόφησης έχει φτάσει και στην Ελλάδα και σε προκαλεί να ξεχάσεις ότι γνώριζες μέχρι σήμερα, αφού η όλη διαδικασία γίνεται πιο εύκολη, πιο απλή, πιο αποτελεσματική και με αποθεραπεία πιο ήπια από ποτέ.

Με την πρωτοποριακή μέθοδο ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser Lipo HD έχεις το αποτέλεσμα που ποθείς, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς χρόνο αναμονής.

Στην χώρα μας ο «μάγος» του Vaser Lipo, Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος, καταξιωμένος Πλαστικός Χειρουργός με εντυπωσιακές σπουδές και δραστηριοποίηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί έναν από τους πλέον εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς στην καινοτόμο τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής Vaser, καθώς είναι ένας από τους πρώτους γιατρούς στη χώρα μας που φρόντισαν να εφαρμόσουν και να εντρυφήσουν στην πρωτοποριακή αυτή μέθοδο.

Έχει στο ενεργητικό του ένα τεράστιο αριθμό εξαιρετικά ευχαριστημένων περιστατικών, τόσο στην εφαρμογή του Vaser για απλή λιποαναρρόφηση όσο και για λιπομεταφορά και λιπογλυπτική, δημιουργώντας τις σωστές αναλογίες σε πρόσωπο και σώμα και προωθώντας την συνολική αρμονία που αφήνει τον ασθενή χαρούμενο με την εικόνα του και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, χωρίς επιπλοκές και με απόλυτη ασφάλεια.

Τί είναι το Vaser Lipo HD;

To Vaser Lipo HD αποτελεί μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνική λιποαναρρόφησης, που εγγυάται εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστη ταλαιπωρία. Η καινοτόμος αυτή μέθοδος, που βασίζει τη λειτουργία της στη δύναμη των υπερήχων, καλύπτει ένα τεράστιο εύρος αναγκών και υποψηφίων, καθώς αποτελεί μία εξαιρετικά «ευέλικτη» προσέγγιση, που προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις και τα προσωποποιημένα ζητούμενα.

Αυτό σημαίνει πως το Vaser Lipo HD μπορεί να έχει εφαρμογή τόσο σε ανθρώπους με ιδανικό βάρος και τοπικά συσσωρευμένο λίπος σε συγκεκριμένα σημεία, όσο και σε ανθρώπους που απέχουν αρκετά από το ιδανικό τους βάρος και θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από ποσότητες καθαρού λίπους, ώστε να βελτιώσουν σημαντικά το συνολικό περίγραμμα του σώματός τους.

Το Vaser Lipo HD εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε κάθε περιοχή με τοπικά συσσωρευμένο λίπος, είτε μικρής είτε μεγαλύτερης έκτασης, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα μπράτσα, το στήθος (γυναικομαστία), η μέση, η πλάτη, αλλά και το προγούλι ή τα γόνατα, ενώ αυτό που αλλάζει κάθε φορά είναι οι χρόνοι εφαρμογής. Θεωρείται ιδανικό για τη διαδικασία λιπομεταφοράς και λιπογλυπτικής, καθώς αφαιρεί πολύ πιο εύκολα το προς μεταφορά λίπος σε σχέση με τις παλαιότερες μεθόδους, αλλά και για κάθε τύπο mummy makeover, καθώς αποτελεί μία σχεδόν «ατραυματική» για το σώμα μέθοδο. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ο πλαστικός χειρουργός είναι εκείνος που μπορεί να σχεδιάσει το δικό σου εξατομικευμένο πλάνο λιποαναρρόφησης με το σύστημα ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser Lipo HD.

Το Vaser Lipo HD είναι μοναδικό γιατί:

Σμιλεύει τους μύες σε όλο το σώμα

Διαλύει το τοπικό λίπος

Προσφέρει σύσφιξη σε δύσκολες περιοχές

https://www.vimeo.com/508764425

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.