ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν δύο φορές μηνιαίως δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν δύο φορές μηνιαίως δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό

Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν δύο φορές μηνιαίως δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα είπε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ειδική πλατφόρμα, μέσω της οποίας, οι εργοδότες θα δηλώνουν το σύνολο του προσωπικού τους, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να κάνουν δύο φορές το μήνα δωρεάν «rapid test», θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε μια σειρά νέων μέτρων ενίσχυσης και στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την υγειονομική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε πως οι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δυο φορές το μήνα δωρεάν τεστ κορωνοϊού, ενώ το κόστος θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Εργασίας και το Κέντρο Εμβολιασμών ώστε να λαμβάνονται τα όποια επιπλέον μέτρα που χρειάζονται», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Σημειώνεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει στην Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου gov.gr (ergasiatesting.gov.gr).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργοδότες θα μπορούν να δηλώνουν τους εργαζομένους τους στην ειδική πλατφόρμα και εφόσον αυτοί το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν rapid test για COVID-19 μέχρι και 2 φορές δωρεάν τον μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.