ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επανάσταση στην μη επεμβατική αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων ματιών: «Nanosoft» για να «κόψετε» 15 χρόνια κούρασης

Η καινοτόμος θεραπεία που έφερε στην Ελλάδα ο πλαστικός χειρουργός Α.Γαϊτάνης

Επανάσταση στην μη επεμβατική αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων ματιών: «Nanosoft» για να «κόψετε» 15 χρόνια κούρασης

Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής και της διάθεσης του ανθρώπου. Και όταν τα μάτια του ανθρώπου και ειδικά των γυναικών είναι κουρασμένα, τότε θαμπώνει όλη η εικόνα του.

Η Θεραπεία Ματιών Nanosoft κατάφερε να δώσει τη λύση σε πολλές γυναίκες που μέχρι πρότινος ταλαιπωρούνταν από το πρόβλημα των μαύρων κύκλων. Η περιοφθαλμική περιοχή είναι άλλωστε από τις πιο ευαίσθητες και επιρρεπείς στα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Πρόκειται για ένα από τα σημεία εκείνα που πρώτα προδίδουν την ηλικία μας και «μαρτυρούν» το lifestyle μας. Αν δεν κοιμάστε επαρκώς, αν δεν καταναλώνετε όσο νερό πρέπει και δεν τρέφεστε σωστά, η περιοχή κάτωθεν των ματιών είναι η πρώτη στην οποία θα αποτυπωθούν

Οι επιπτώσεις: Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες και λεπτές γραμμές είναι αποτέλεσμα αφενός κληρονομικών παραγόντων και αφετέρου παραγόντων που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής.

Ενώ λοιπόν οι δεύτεροι επιδέχονται βελτιώσεων, η αλήθεια είναι πως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά για να αλλάξετε τα γονίδια και το DNA σας! Εκεί μπορεί να επέμβει η επιστήμη και η Θεραπεία Ματιών Nanosoft.

Τι είναι η Θεραπεία Ματιών Nanosoft;

Έχοντας κερδίσει την εκτίμηση πολλών ιατρών παγκοσμίως, πλέον ανήκει στην κορυφή της λίστας με τις θεραπείες ματιών. Βασίζεται σε μία φόρμουλα πολλών ευεργετικών για την επιδερμίδα συστατικών.

Στην πραγματικότητα, η NANOSOFT by Fillmed είναι μια καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή μικρο- έγχυσης, που εγχύει στο δέρμα το ενισχυτικό ενυδάτωσης NCTF.

Πρόκειται για μία φόρμουλα η οποία απαρτίζεται από 55 διαφορετικά συστατικά, που έχουν την ικανότητα να αποκαθιστούν τα δερματικά κύτταρα και την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Επί της ουσίας, είναι μια θεραπεία βίο-αναζωογόνησης που βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος. Έτσι, υπάρχει άμεσα ορατό αποτέλεσμα λάμψης και σφριγηλότητας. Με τη θεραπεία Nanosoft οι ειδικοί καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης. Αυτό χάρη στους τρεις μικρο-κώνους σιλικόνης από τους οποίους αποτελείται η εν λόγω συσκευή.

Τι ακριβώς περιέχει η Θεραπεία Ματιών Nanosoft;

Οι «μαγικές» ιδιότητες της θεραπείας οφείλονται ακριβώς στη συνεργασία τόσων πολλών ευεργετικών συστατικών. Πολλοί συνηθίζουν να το αποκαλούν «μεσοθεραπευτικό καθώς περιέχει:

• Μέταλλα, που δρουν ενάντια στις δερματικές ανεπάρκειες

• Βιταμίνες, που τονώνουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων

• Νουκλεϊκά οξέα, που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της κυτταρικής επικοινωνίας

• Αμινοξέα, που ενισχύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη

• Συνένζυμα, τα οποία αποτρέπουν τις βιοχημικές αντιδράσεις

• Αντιοξειδωτικά, τα οποία εμποδίζουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών

• Ασκορβικό οξύ, επίσης για την αποτροπή δημιουργίας ελεύθερων ριζών

Τι θα μου προσφέρει η Θεραπεία Ματιών Nanosoft;

Η θεραπεία ματιών Nanosoft αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση της Αισθητικής Ιατρικής στα σημάδια γήρανσης της περιοφθαλμικής περιοχής. Τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα, μεταξύ άλλων είναι:

• Αναζωογόνηση

• Μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών

• Εξομάλυνση των ρυτίδων

• Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

• Ενίσχυση της ενυδάτωσης

• Προαγωγή της εύρυθμης λειτουργίας της επιδερμίδας

• Διέγερση των δερματικών κυττάρων

• Αύξηση παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου

• Ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας

• Μείωση των πόρων

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ για να δω αποτέλεσμα;

Η συχνότητα των απαιτούμενων συνεδριών διαφέρει αναλόγως με την ένταση και την έκταση του προβλήματος του εκάστοτε ασθενούς. Φυσικά, παράγοντες όπως η ηλικία, η ποιότητα της επιδερμίδας, η περιποίηση και η φροντίδα που έχει δεχθεί παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο.

Σε γενικές γραμμές πάντως, οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται κατά μέσο όρο τέσσερις με πέντε συνεδρίες σε ετήσια βάση, προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του αριθμού συνεδριών, επιτυγχάνεται το 100% των ωφελειών που μπορεί να προσφέρει η θεραπεία Nanosoft.

To μεσοδιάστημα ανάμεσα στις συνεδρίες αυτές θα ήταν καλό να είναι σταθερό και να μην αυξομειώνεται, ειδικά σε μεγάλο βαθμό.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η θεραπεία Ματιών Nanosoft ανήκει στις lunch break treatments που εφαρμόζουμε στις κλινικές μας. Η διάρκειά της είναι σύντομη και πολύ πρακτική, αφού δεν θα χρειαστεί να τροποποιήσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμά σας. Κάθε ραντεβού λοιπόν διαρκεί από 40 έως 60 λεπτά και το αποτέλεσμα θα είναι άμεσα ορατό.

Μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες από τη Θεραπεία Ματιών Nanosoft;

Όχι! Το μόνο που θα δείτε λόγω της έγχυσης των συστατικών και είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι οι λευκοί πομφοί κάτω από τα μάτια. Έπειτα, η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως και δεν απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Ιατρείο Αθήνας: Βας.Σοφίας 48

Ιατρείο Καλαμάτα: Αριστομένους 53

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 www.agaitanis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.