ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προσωπικός Γιατρός: Ανατροπή με τα πρόστιμα – Πάνω από 4 εκατομμύρια εγγραφές πολιτών

Ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες

Προσωπικός Γιατρός: Ανατροπή με τα πρόστιμα – Πάνω από 4 εκατομμύρια εγγραφές πολιτών

Δεν θα εφαρμοστούν από την 1η Οκτωβρίου, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί, οι ποινές για τη μη εγγραφή στον Προσωπικό Γιατρό.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το υπουργείο Υγείας, δεδομένης της πολύ μεγάλης συμμετοχής των πολιτών αναστέλλεται η επιβολή αυξημένης συμμετοχής σε όσους δεν εγγράφονται στον προσωπικό γιατρό μέχρι την 01.12.22 όποτε και θα έχουν ενταχθεί όλες οι ειδικότητες στο θεσμό και θα υπάρχει επάρκεια γιατρών.

Ο θεσμός του Προσωπικού Γιατρού έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες καθώς σήμερα οι εγγραφές των πολιτών ξεπέρασαν τα 4.000.000, στόχος που αναμενόταν να επιτευχθεί στο τέλος τους έτους, πράγμα που καταδεικνύει την αποδοχή του θεσμού από τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, σε 45 ημέρες από την λειτουργία του διαδικτυακού ιστότοπου έχουν εγγραφεί περίπου 3,5 εκατ. πολίτες στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού και 3.200 γιατροί είναι οι ενταγμένοι στο σύστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.