ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στο Ιράν

Μια 34χρονη γυναίκα από το Αχβάζ

Πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στο Ιράν

Το πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων εντοπίστηκε στο Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας. Πρόκειται για μια 34χρονη γυναίκα από το Αχβάζ η οποία εμφάνισε δερματικά εξανθήματα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, τον Πεντράμ Πακαέν.

Η ασθενής έχει τεθεί σε καραντίνα. Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν πώς μολύνθηκε η γυναίκα αυτή.

Τα πρώτα συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων είναι ο πυρετός, οι διογκωμένοι λεμφαδένες και τα δερματικά εξανθήματα, παρόμοια με εκείνα της ευλογιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τις καταγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα 31.665 κρούσματα σε όλον τον κόσμο. Δώδεκα από τους ασθενείς απεβίωσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.