ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον Γερμανό υπουργό Υγείας: «Η ενημέρωση του κοινού είναι μία πανδημία και πρέπει να αντιμετωπιστεί»!

«Θα εμφανίζονται στα ΜΜΕ επιστήμονες που θα έχουν εγκριθεί από εμάς»

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον Γερμανό υπουργό Υγείας: «Η ενημέρωση του κοινού είναι μία πανδημία και πρέπει να αντιμετωπιστεί»!

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Karl Lauterbach , προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις και χαρακτήρισε την ενημέρωση των πολιτών ως μία «πληροφοριακή πανδημία» όπου «τα πάντα αμφισβητούνται» και προφανώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί!

Αυτά τα είπε με αφορμή την αμφισβήτηση των μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού από επιστήμονες που είπαν ελεύθερα την άποψή τους, ειδικά σε ότι αφορά τα εμβόλια και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Αυτό που είπε μάλιστα προκάλεσε εντύπωση καθώς ζήτησε να εμφανίζονται στα ΜΜΕ επιστήμονες που θα έχουν εγκριθεί από το κράτος (πιστοποιημένους τους αναφέρει)!

O ίδιος ζήτησε από τους Γερμανούς να εμβολιαστούν για ακόμα μία φορά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία πληροφοριών εναντίον μας.

Λοιπόν, ας πούμε ότι όλα αυτά που κάνουμε είναι βασικά ερωτήματα ενός πολέμου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση μιας απάντησης σε όλες τις μελλοντικές πανδημίες.

Το άλλο ζήτημα, πέραν του ιού, είναι η επικοινωνία και η παραπληροφόρηση.

Υπάρχουν ρόλοι που δεν εκπληρώνονται από τα ίδια τα ΜΜΕ. Πρέπει πραγματικά να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Υπάρχει και ένας άλλος ρόλος, -ο οποίος κάποιες φορές αγνοείται λίγο και, είναι ο ρόλος της ίδιας της “Επιστήμης”.

Συνεπώς δεν θα έπρεπε να έχουμε το οποιοδήποτε (άτομο) το οποίο έχει ακαδημαϊκό πτυχίο, να μιλάει για την καρδιά του θέματος στην μέση μιας πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να απευθυνθούμε στους θεσμούς της επιστήμης για να κάνουμε κάποια επιλογή, -να δημιουργήσουμε ομάδες ειδικών οι οποίοι είναι πραγματικά ειδικοί, οι οποίοι δεν θα πίεζαν τα μέσα ενημέρωσης, αλλά κατά κάποιο τρόπο να είναι πιστοποιημένοι, έτσι ώστε να ανακεφαλαιώσουν την κατάσταση της γνώσης και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω των θεσμών της επιστήμης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.