Ασθενής το «έσκασε» από το νοσοκομείο του Ρίου και πέθανε μόλις πέρασε την πύλη!

Νοσηλεύονταν στη δερματολογική κλινική

Ασθενής το «έσκασε» από το νοσοκομείο του Ρίου και πέθανε μόλις πέρασε την πύλη!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ασθενής το «έσκασε», κατέρρευσε μόλις πέρασε την πύλη και εν τέλει απεβίωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο 65χρονος που νοσηλευόταν στη δερματολογική κλινική του νοσηλευτηρίου, αποφάσισε να φύγει χωρίς την άδεια των γιατρών.

Δίχως να γίνει αντιληπτός βγήκε από την κλινική, αλλά δεν πρόλαβε να φθάσει παρά μόνο μερικά μέτρα έξω από την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος και έπεσε αναίσθητος.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετάφερε και πάλι στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

Οι γιατροί επί ώρα προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως ο 65χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

 Το Α’ Αστυνομικό Τμήμα ανέλαβε να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο ασθενής έφυγε από την κλινική που νοσηλευόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, πρόκειται για ακόμα έναν περίεργο θάνατο στην επίσης περίεργη εποχή των μαζικών εμβολιασμών και των αναγκαστικών μακρόχρονων lockdowns.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.