ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος στο Ισραήλ από τις δηλώσεις κορυφαίου βιολόγου για Pfizer: «Έκανα τρία λάθη: Το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο»

«H Pfizer επιχειρεί να συγκαλύψει τους θανάτους από το εμβόλιο»

Σάλος στο Ισραήλ από τις δηλώσεις κορυφαίου βιολόγου για Pfizer: «Έκανα τρία λάθη: Το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο»

Με ένα tweet-«βόμβα», ένας από τους πιο εξέχοντες βιολόγους του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας, καθηγητής Shmuel Shapira, φέρνει τα πάνω κάτω για τα εμβόλια:

Όπως αναφέρει σε σχέση με τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer: «Έκανα τρία λάθη: Αυτά ήταν  το πρώτο εμβόλιο, το δεύτερο εμβόλιο και το τρίτο εμβόλιο».

Ο καθηγητής πρόσθεσε: «Ποιος λέει ότι όσοι εμβολιάστηκαν δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος;»

Ο καθηγητής Shapira, ήταν ένας από τους δημιουργούς ενός ισραηλινού εμβολίου για τον COVID-19 το οποίο όμως δεν διατέθηκε στο κοινό, έδωσε συνέντευξη στην ισραηλινή τηλεόραση και του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του.

Όπως σημείωσε παρόλο που τα εμβόλια της Pfizer δεν ήταν «ψεύτικα» και είχαν σώσει ζωές, «έχουν επίσης πολύ περιορισμένη αποτελεσματικότητα, ίσως για τρεις μήνες και έχουν πολυάριθμες παρενέργειες, πολλές από τις οποίες είναι σοβαρές και έχουν προκαλέσει απώλεια ζωών, και το τελευταίο είναι κάτι που προσπαθούν να το συγκαλύψουν».

Και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν δημοσιεύσεις από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις καρδιακές λοιμώξεις που σχετίζονται με αυτό το εμβόλιο, οι καρδιακές λοιμώξεις μερικές φορές είναι θανατηφόρες, επηρεάζουν νέους ανθρώπους, υπάρχουν σημαντικές νευρολογικές ασθένειες που σχετίζονται και ακόμη και αύξηση της ευαισθησίας στον καρκίνο».

Η Δρ. Sharon Elroi-Price, επικεφαλής του τμήματος Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, έσπευσε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Shapira.

Μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο, η Πράις είπε ότι δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για  να γνωρίζουμε εάν τα εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο, ο οποίος αναπτύσσεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί ακόμη και να προκληθεί από τον ίδιο τον COVID.

Η Δρ. Πράις είπε ότι ο καθηγητής Shapiro «δεν είναι σε επαφή με την πραγματικότητα» σχετικά με τα εμβόλια, τα οποία έχουν παρενέργειες αλλά καμία τόσο σοβαρή όσο η ανάπτυξη μιας σοβαρής περίπτωσης του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι «Το Ισραήλ αποτέλεσε το πειραματόζωο των εμβολίων της Pfizer – Το ζήτησα εγώ από τον Α.Μπουρλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.