ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους υγειονομικούς στην υφυπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στην Αλεξανδρούπολη: «Διαλύσατε την Υγεία»

«Τα παραχωρείτε όλα στους ιδιώτες»

Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους υγειονομικούς στην υφυπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στην Αλεξανδρούπολη: «Διαλύσατε την Υγεία»

Τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν να σταθούν πουθενά και όπου πάνε αποδοκιμάζονται όπως έγινε και στην περίπτωση της υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και την υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες φοιτητές και υγειονομικοί.

Η υφυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της λειτουργίας του μηχανήματος PΕΤ-CT, το οποίο φυσικά όλως τυχαίως γίνεται λίγο πριν τις εκλογές.

Όμως δεν πρόκειται για κυβερνητικό έργο αλλά για μία δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο ΠΓΝΑ το 2018, που τέθηκε σε λειτουργία μόλις πριν λίγες ημέρες.

Οι αποδοκιμασίες από φοιτητές ,ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έγιναν επειδή το δημόσιο σύστημα υγείας διαλύεται επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και παραχωρούνται όλα στους ιδιώτες.

Βέβαια, εδώ ιδιωτικοποιείται το νερό στην υγεία θα «κολλούσαν»;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε στην Βουλή την ιδιωτικοποίηση ακόμα και του… νερού το οποίο πλέον περνά σε ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι θα αποφασίζουν αν θα δίνουν νερό ή όχι στους πολίτες που λόγω οικονομικής ανέχειας καθυστερούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.