ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκόπια: Καταργείται η υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα

Οι ταξιδιώτες δεν υποχρεούνται να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικό τεστ κορωνοϊού

Σκόπια: Καταργείται η υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα

Η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, την κατάργηση της υποχρέωσης επίδειξης στα σύνορα πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης για την είσοδο στη χώρα.

Πλέον, όσοι εισέρχονται στα Σκόπια δεν υποχρεούνται να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Την περασμένη εβδομάδα, τα Σκόπια προχώρησαν και στην κατάργηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, εξαιρουμένων των μέσων μαζικής μεταφοράς, των νοσοκομείων, των φαρμακείων και των οίκων ευγηρίας.

Οι υγειονομικές αρχές των Σκοπίων εκτίμησαν ότι η σταθερή αποκλιμάκωση στους επιδημιολογικούς δείκτες το τελευταίο διάστημα επιτρέπει πλέον την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, στα Σκόπια έχουν καταγραφεί 308.572 κρούσματα και 9.236 θάνατοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.