ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ: Έγγραφο καταγράφει όλες τις παρενέργειες του εμβολίου της Moderna κατά Covid-19 μέσα σε… 13.695 σελίδες!

Πώς έπαιξαν «κορώνα-γράμματα» την υγεία των πολιτών

Σοκ: Έγγραφο καταγράφει όλες τις παρενέργειες του εμβολίου της Moderna κατά Covid-19 μέσα σε… 13.695 σελίδες!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένα μόνο έγγραφο που καταγράφει τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού της Μοderna είναι 13.695 σελίδων!

Kι όμως παρά το γεγονός αυτό, δεκάδες κυβερνήσεις στον κόσμο και ανάμεσά τους και η ελληνική, εκβίασαν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με κάτι το οποίο εκ της πραγματικότητας αποδεικνύεται πως κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ασφαλές.

Η Dr Naomi Wolf, η οποία υπήρξε  πρώην πολιτικός σύμβουλος του Al Gore και του Bill Clinton, αναφέρει:

«Η Moderna πρόκειται τώρα να βρεθεί σε πολύ δυσάρεστη θέση. Υπάρχουν νομικές αγωγές εναντίον της.

Έχουν επιτύχει το άνοιγμα 24.000 σελίδων από έγγραφα της Moderna…

Τα πρώτα έγγραφα θα δημοσιευτούν τον Ιούλιο. Και προσέξτε αυτό!

Ένα έγγραφο παρενεργειών, ένα έγγραφο που σημαίνει μπελάδες (για την Moderna), είναι συνολικά 13.695 σελίδων!».

Aξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά η Naomi Wolf τα αναφέρει στην συνέντευξή της στον Στιβ Μπάνον, τον πρώην στρατηγικό σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ.

Να σημειωθεί ότι ο φημισμένος καρδιολόγος Peter McCullough αποκάλυψε ότι ο νυν διεθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, ήταν ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της BioMerieux, της εταιρείας που κατασκεύασε το περιβόητο βιοεργαστήριο της Γουχάν από το οποίο θεωρείται ότι «ξέφυγε» ο Covid-19.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Moderna συνεργάζεται και αυτή με τους Κινέζους λόγω του Stephane Bancel.

Η Moderna κατέθεσε μήνυση κατά της Pfizer  και της BioNTech για παραβίαση πατέντας σε ό,τι αφορά το εμβόλιο κατά του Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας και ο Peter McCullough, θεωρεί πως θα αποκαλυφτούν πολλά δημοσίως από αυτήν την δικαστική διαμάχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H διαμάχη αυτή λαμβάνει χώρα για να αποδειχτεί ότι η Moderna είχε κατασκευάσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού νωρίτερα από την Pfizer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.