ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σοβαρή ασθένεια συνδέεται με τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά Covid-19 σύμφωνα με επιστημονική έρευνα

Στην Ελλάδα εμφανίστηκαν πάλι οι «ειδικοί» για να συμβουλέψουν τους πολίτες να εμβολιαστούν ακόμα μία φορά

Σοβαρή ασθένεια συνδέεται με τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά Covid-19 σύμφωνα με επιστημονική έρευνα

Νέα έρευνα  που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Cureus  αναφέρει την περίπτωση 56χρονης γυναίκας η οποία, ένα μήνα μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του mRNA εμβολίου κατά της Covid εμφάνισε ψωριασική αρθρίτιδα!

Η έρευνα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς στην Ελλάδα εμφανίστηκαν και πάλι οι «ειδικοί» για να συμβουλέψουν τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν ακόμα μία φορά με εμβόλια κατά Covid-19.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η γυναίκα εκείνη την εποχή ήταν ήδη υπό θεραπεία για ψωρίαση κατά πλάκας, μια ασθένεια από την οποία έπασχε εδώ και 44 χρόνια.

Η ψωρίαση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί παχιά μπαλώματα ψωρίασης στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής.

Η γυναίκα ήταν συνηθισμένη στα φυσιολογικά συμπτώματά της ψωρίασης κατά πλάκας την στιγμή που έκανε το δεύτερο εμβόλιο. Εβδομάδες αργότερα, διαγνώστηκε με ψωριασική αρθρίτιδα, μια μορφή αρθρίτιδας που αναπτύσσεται σε ανθρώπους σαν αυτήν που έχουν ήδη ψωρίαση.

Οι συγγραφείς της νέας εργασίας εξηγούν ότι τα εμβόλια της γυναίκας για τον COVID «μπορεί να προκάλεσαν σοβαρή και εξουθενωτική» ψωριασική αρθρίτιδα, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια «φαίνονταν» να συνδέονται με την θεραπεία.

Αν και οι συγγραφείς δεν δήλωσαν οριστικά ότι τα εμβόλια ήταν η αιτία, δήλωσαν ότι «η πιθανή συνέπεια του εμβολιασμού δεν μπορεί να απορριφθεί».

Σε όλο τον κόσμο, οι λήπτες εμβόλιου Covid αναπτύσσουν σοβαρές ρευματικές παθήσεις

Αν και απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να τελειοποιηθούν οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο οι ενέσεις κατά Covid επιδεινώνουν τις καταστάσεις ψωρίασης, ήταν αρκετά σαφές στους συγγραφείς της νέας εργασίας ότι υπάρχει πιθανώς μια σχέση μεταξύ των εμβολίων και των αυτοάνοσων καταστάσεων του δέρματος.

Η έρευνα αναφέρει μια  συστηματική ανασκόπηση  που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο και η οποία εντόπισε 271 περιπτώσεις ρευματικών νοσημάτων από 39 διαφορετικές χώρες.

Όλα τα κρούσματα καταγράφηκαν μεταξύ του Ιανουαρίου 2021, όταν μεγάλο μέρος του κόσμου άρχισε για πρώτη φορά να δέχεται εμβόλια για τον COVID, και τον Μάιο του 2023, όταν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που ήθελε τα εμβόλια ή που αναγκάστηκε να τα κάνει είχε φτάσει στο καθεστώς «πλήρως εμβολιασμένου».

Σύμφωνα με την αναφερόμενη ανασκόπηση, περίπου το 50 τοις εκατό των ασθενών, που εντοπίστηκαν, ανέπτυξαν την νέα τους ρευματική νόσο μετά την δεύτερη δόση του εμβολιασμού συγκεκριμένων εταιρειών.

Ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε πρόσφατα τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

«Η πιο σημαντική εργασία πιθανότατα δημοσιεύτηκε από τον Dennis Rancourt, έναν επιδημιολόγο στο Μόντρεαλ.

Και δεν είναι καλά τα πράγματα…

Οι εκτιμήσεις είναι ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πεθάνει από τα εμβόλια του covid-19!

Έχουμε τα δεδομένα από τις νεκροτομές μας που υποδεικνύουν ότι οι θάνατοι, η συντριπτική πλειοψηφία, μπορούν να συνδεθούν ευθέως με τα εμβόλια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και, ξέρετε, όπου και να κοιτάξουμε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν αγωγές, κάθε είδους δικαστικές διαδικασίες, καλέσματα να τα αποσύρουν από την αγορά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.