ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στάση εργασίας στα φαρμακεία την Τετάρτη (8/3) για το μαζικό έγκλημα στα Τέμπη

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία

Στάση εργασίας στα φαρμακεία την Τετάρτη (8/3) για το μαζικό έγκλημα στα Τέμπη

Τις αποφάσεις των τοπικών συλλόγων για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη στηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, την Τετάρτη (8/3).  

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), για αύριο, Τετάρτη (08/03/2023), από τις 11:00 έως τις 15:00. Ο ΦΣΑ συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί για το τραγικο δυστύχημα στα Τέμπη και καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συλλόγου, στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αντίστοιχα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), προχωρά σε στάση εργασίας από τις 11:30 έως τις 14:30, «σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία».

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπει τους φαρμακοποιούς να συμμετέχουν μαζικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.