ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναγερμός στη Βρετανία: Άγνωστη μορφή ηπατίτιδας «χτυπά» παιδιά – Τουλάχιστον 70 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία

Οι ερευνητές δεν αποκλείουν των κορωνοϊό ως πηγή προέλευσης

Συναγερμός στη Βρετανία: Άγνωστη μορφή ηπατίτιδας «χτυπά» παιδιά – Τουλάχιστον 70 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία

Συναγερμός έχει σημάνει σε Βρετανία και Σκωτία από την εμφάνιση μίας άγνωστης μορφής ηπατίτιδας σε δεκάδες παιδιά, τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτούν για να αποφύγουν τις δυσάρεστες επιπλοκές.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 60 παιδιά κάτω των 10 ετών έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία στη Βρετανία, ενώ άλλες 10 περιπτώσεις έχουν καταγραφεί έως τώρα στη Σκωτία.

Όπως αναφέρουν στη Βρετανία, έχει δοθεί ειδική οδηγία στους γονείς των παιδιών, προκειμένου να παρατηρούν τα παιδιά τους και να ενημερώνουν άμεσα το σύστημα Υγείας σε περίπτωση εμφάνισης ίκτερου στο συκώτι ή άλλων «περίεργων» συμπτωμάτων.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί, καμία από τις περιπτώσεις των παιδιών που νόσησαν και νοσηλεύτηκαν, δεν αφορούσε τους γνωστούς πέντε τύπους ηπατίτιδας, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στην ιατρική κοινότητα.

Ιδιαίτερα στη Σκωτία, τα 11 παιδιά που νοσηλεύτηκαν ήταν ηλικίας από ενός έτους έως και πέντε. Οι ειδικοί έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν αποκλείεται η πηγή της άγνωστης μορφής ηπατίτιδας, να είναι η Covid-19, ή κάποιος άλλος ιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.